dots

Ny Account Manager Interim!

📱 Vi vill gratulera Emmy Olsson till den nya tjĂ€nsten som Account Manager Interim hos oss pÄ Academic Search International!

Hur ser din mÄlsÀttning ut?
Emmy: Jag kommer bli Ànnu mer kundnÀra med mÄlbilden att tillsammans med vÄra kunder forma de mest effektiva lösningarna, som möter deras specifika behov och utmaningar. Med min expertis och mitt engagemang ser jag fram emot att vara en strategisk partner och stöttepelare för vÄra kunder i deras olika resor.

NÀr kan konsultlösningen vara svaret pÄ organisatoriska dilemman?
Under omstĂ€llningar internt hos vĂ„ra kunder Ă€r en interim lösning nĂ„got som bĂ„de kan driva pĂ„ eller förvalta men framförallt avlasta befintlig personal. En konsult kan stötta under sjukskrivingar, förĂ€ldraledigheter, tillvĂ€xt, omorganisationer, under pĂ„gĂ„ende rekryteringar, arbetsbelastningstoppar – det kan vara bĂ„de en kortsiktig och lĂ„ngsiktig investering.

Vilken typ av kompetens kan du förse företag med?
FrÀmst ledare och specialister inom HR, Marknad, Supply och Ekonomi. Dessutom tar jag mig an uppdrag genom vÄrt dotterbolag Jobfinder för att hantera Àven mer juniora behov. Vi har ett brett nÀtverk men framför allt Àr vi vÀldigt trygga i vÄrt hantverk!

Kontakta Emmy Olsson om du har ett behov av en interimslösning i din verksamhet, emmy.olsson@academicsearch.se eller ring 073-650 31 55.

Academic Search International
dots

Fler nyheter

Se alla