dotsdots

Verksamhetsområden

Vi har kunskap och erfarenhet ifrån en bredd av verksamhetsområden. Givetvis hjälper vi er gärna utifrån era behov inom alla områden och kan snabbt sätta oss in i en ny bransch.

dots
Jennifer Friman

“Jag vill verkligen lyfta det team vi har jobbat med”

Vi har upplevt ett otroligt proffsigt arbete – såväl förarbete/scanning av marknaden som intervjuer och presentationer av aktuella kandidater och slutresultatet av processen. Vi har också upplevt en otroligt stor tillgänglighet och support genom hela processen. Jag har redan, och kommer att fortsätta, att rekommendera er till kollegor i branschen. Såväl process som utfall har överträffat våra förväntningar – som var höga redan innan uppstart. Jag är toppennöjd! TACK!

/ Jennifer Friman, VD , Movement Group
Anna Fredricson

“Academic Search har varit en av mina givna rekryterings- och searchpartners i över 10 år”

Deras stora nätverk, gedigna kunnande och framför allt engagemang och vilja att förstå våra behov och hitta rätt kandidater gör dem till ett självklart val. Vi har samarbetat kring många olika tjänster, allt ifrån HR och kommunikation till projektledare och tekniska specialister. Imponerande hur de lyckas vara så all round.

/ Anna Fredricson, HR-direktör, ONE Nordic
Mattias Pålsson

“Det jag kanske uppskattar mest utöver nätverket…”

som Academic Search har är den raka och tydliga dialogen både före, under och efter processen. Det gör att vi tillsammans kan bli skarpa i rekryteringsprocessen.

/ Mattias Pålsson, Divisionscontroller/ Logistikchef, Lantmännen
Peter Wallunger

“Det som gör Academic till en utmärkt partner…”

Vi har samarbetat med Academic Search under flera år och genomfört rekryteringar till olika typer av roller som Key Account Manager, Trade Marketing Manager mm.
Det som gör Academic till en utmärkt partner när det gäller rekrytering är deras engagemang, förståelse för vilken profil vi söker, träffsäkerheten av valda kandidater, genomförandet av hela processen och delaktighet och ansvar även efter avslutad process.

/ Peter Wallunger , VD, VARTA Household Batteries Sweden
Joacim Lindoff

“Ett samarbete som jag/vi varmt kan rekommendera”

Ett stort tack till teamet på Academic Search för en mycket professionellt genomförd process. 

/ Joacim Lindoff, President and CEO, Arjo
Thomas Evertsson

“Jag är mycket nöjd med kvaliteten på deras arbete och det känns professionellt att de följer upp rekryteringen efteråt, både med mig och med den nyanställde”

Vi har använt Academic Search för att rekrytera flera befattningar till vår ledningsgrupp, bl a Försäljningschef, CFO och senast var det HR-chef som rekryterades. Academic Search lyckades, liksom tidigare, få fram flera riktigt starka kandidater i sin search. Jag rekommenderar gärna Academic Search för rekryteringar på kvalificerad chefsnivå.

/ Thomas Evertsson, VD, Willys
Magnus Nilsson

“Jag är mycket nöjd med samarbetet och rekommenderar Academic Search när du söker en professionell partner”

Academic Search har under många år hjälp mig hitta de rätta personerna för att bygga de bolag jag varit och är engagerad i.

De har förmågan att sätta sig in i vår affär och med välutvecklade processer och träffsäker personbedömning har de hjälp mig med såväl interimslösningar som rekryteringar. 

/ Magnus Nilsson , CEO/Founder, iZettle
Mattias Adebäck

“Jobfinder överträffade mina högt ställda förväntningar”

Genom en skarp behovsanalys och okonventionellt tänkande levererade de en slutkandidat som jag tror att få andra rekryteringsföretag hade identifierat. Mer än nöjd med slutresultatet!

/ Mattias Adebäck, VP Finance, Swedish Match Europe Division
 Malin Blennow

“Som partner sticker Academic Search ut med sitt stora engagemang för både oss som bolag och för kandidatupplevelsen”

Vi har med framgång samarbetat med Academic Search för flera spännande marknadsroller, både för Swedish Match International samt för vår svenska organisation. Med en gedigen affärsförståelse, träffsäkerhet i matchning till kravprofil och team har vi tillsammans rekryterat både chefer och medarbetare som skapar värde varje dag.

/ Malin Blennow, HR BP, Swedish Match
David Kullander

“Jag uppskattar verkligen samarbetet med Academic Search”

Academic Search har fått vara med och bygga BIMobjects lag i deras fortsatta resa att digitalisera byggbranschen. Chief Marketing Officer David Kullander är mycket glad över att teamet bygger på med ytterligare värdefull kompetens.
Jag uppskattar verkligen samarbetet med Academic Search, som var snabba och flexibla under hela processen och en professionell partner som förstod vårt behov och levererade ett brett och genomarbetat underlag av kandidater.

/ David Kullander, Chief Marketing Officer , BIMobject