dots

Möt kundföretaget O.Kavli

Företaget O. Kavli med alla sina populära varumärken och produkter är sprungen ur en enda människas dröm. Olav Kavli var aldrig riktigt som alla andra. Med ett hjärta som bultade lika hårt för mjukost som för medmänsklighet skulle han komma att skapa något långt större än bara ett livsmedelsföretag.

På Academic Search International brinner vi för att uppfylla människors drömmar. Vårt engagemang ligger i att skapa de bästa långsiktiga matchningarna mellan ambitiösa kandidater och attraktiva företag. Att just Kavli är ett av våra mest uppskattade kundföretag är inte överraskande.   

Kavli är ett företag med djupa rötter och värderingar som andas medmänsklighet och personlig trygghet. I kombination med en modern och ansvarstagande ledning och en företagskultur som vill skapa en hållbar framtid genom ansvarsfull tillväxt erbjuds ett attraktivt karriärsteg. Som kandidat blir detta tydligt från första kontakt med engagerade chefer och HR-ansvariga. Det bekräftas dessutom av en låg personalomsättning där våra duktiga kandidater trivs och utvecklas inom många olika funktioner i företaget.

På Academic Seach går våra drivkrafter hand i hand med våra värderingar – kunskap, engagemang, ansvar och samarbete och det är genom dessa vi skapar en skillnad i alla våra relationer. En lyckad rekrytering bygger på ett partnerskap mellan kunden, rekryteraren och kandidaten där man med förtroende och trygghet vågar utmana varandra.

Ett stort tack till alla härliga människor på Kavli som med mod och öppenhet gör vårt samarbete till ett glädjefullt och framgångsrikt partnerskap.

Academic Search International
dots

Fler nyheter

Se alla