dots

Möt en av våra kunder – Mariette Lindsjö, CMO på Kjell & Company

Mariette Lindsjö är en av våra trogna samarbetspartners sedan många år tillbaka. Vi på Academic Search International har haft glädjen att följa hennes karriär och har haft möjligheten att ha henne både som kandidat och kund i våra processer under flera år.

I maj lämnade hon sin roll som Sales/Marketing & Innovation Director på Smurfit Kappa och tillträdde sin nya roll som CMO på Kjell & Company i juni, en roll vi på Academic Search tillsatte, där hon fick uppleva oss även som kandidat. Sedan dess har vi fått möjlighet att hjälpa henne att bygga sin organisation med ett antal spännande nya rekryteringar.

Vad är det som gör att du valt att jobba med Academic Search under så många år?

“Academic Search International är för mig den självklara rekryteringspartnern när man ska rekrytera chefer och specialister. En mycket professionell partner i rekrytering och även löpande vad gäller rådgivning om sammansättning i team och utveckling av kompetenser.
 
Att arbeta med Academic Search är både stimulerande och givande och kvaliteten på de uppdrag som levereras är mycket hög. Konsulter och researchers är såväl personliga som professionella, bra på att snabbt sätta sig in i roll och företag, har ett stort nätverk och är en bra sparringpartner som utmanar för att vi tillsammans ska nå bästa resultat.
 
Processen från brief till slutfört uppdrag är tydlig och engagemanget från såväl rekryteringskonsulter som researchers är högt. Alla är så fantastiskt trevliga och enkla att arbeta med. Det är knappt att man som kund vill att uppdraget ska vara avslutat, vilket jag tänker är det bästa betyget!”

Academic Search International
dots

Fler nyheter

Se alla