dots

25 år fyllda av spännande uppdrag, trevliga kunder samt fantastiska kollegor!

"Vi har alltid som mål att bli en långsiktig partner till våra kunder och det finns bolag som vi jobbat med sen mer än 25 år tillbaka. Så roligt med sådana förtroenden och att få lära känna kunder riktigt på djupet!"

I februari 1998 började jag på Academic Search som Regionchef Malmö-Göteborg. Hade någon då sagt till mig att jag kommer vara kvar i företaget 25 år senare, så hade jag bara skrattat och skakat på huvudet. Men nu är det verklighet och jag är oerhört glad för det. Det har varit en enormt rolig och utvecklande resa att vara med på.

Academic Search startade 1991 och när jag började 1998 var vi ca 8 anställda och omsatte ca 8 mkr med fokus på att rekrytera unga akademiker. Idag är vi närmare 40 anställda och omsätter 126 mkr. Vi har hela tiden utvecklat vår affär och våra processer och idag är vårt huvudfokus rekrytering och uthyrning av personer i ledning, chefer och erfarna specialister. Vi har alltid som mål att bli en långsiktig partner till våra kunder och det finns bolag som vi jobbat med sen mer än 25 år tillbaka. Så roligt med sådana förtroenden och att få lära känna kunder riktigt på djupet!

Varför har det blivit 25 år för mig på Academic Search?
Det finns flera anledningar. Jag tycker att den här branschen är oerhört kul att jobba i och Academic Search är ett väldigt professionellt företag med otroligt fina och sunda värderingar där vi nästan slår knut på oss själva för att leta fram de kandidater som bäst matchar respektive roll hos våra kunder. När jag ser alla fina företag med starka varumärken som vi jobbar med, så får man ibland nypa sig i armen. Vi har en kundlista som vi kan vara extremt stolta över och det i sin tur hjälper oss att locka de bästa kandidaterna. En annan sak är den entreprenöriella anda som finns i Academic Search och som uppmuntrar initiativ och utveckling i hög utsträckning. Den allra viktigaste anledningen är dock alla härliga och duktiga kollegor, som jag har fått äran att jobba med genom åren. Att vi kontinuerligt har lyckats attrahera så otroligt dedikerade, kompetenta och sympatiska människor, som alla bidrar till kunskapsspridning och ett stort engagemang såväl hos oss som för våra kunder och kandidater, är helt fantastiskt!

Jag känner mig lyckligt lottad, som efter 25 år har ett jobb som jag fortfarande tycker är så oerhört roligt. Några ytterligare 25 år lär det inte bli pga åldersskäl (60-årsdagen närmar sig) men några år till ska det förhoppningsvis bli. 😊

Vill du komma i kontakt med mig Mats Nordin eller någon av mina kollegor, så hittar du våra kontaktuppgifter på vår hemsida Medarbetare – Academic Search. Du kan naturligtvis även kontakta oss via Linkedin.

Academic Search International
dots

Fler nyheter

Se alla