dots

Läscirkel med Forskarutsikter

Den fjärde omgången av Läscirkel med Forskarutsikter på Academic Search International drar igång i januari 2023! Boka din plats redan nu! Tema för Läscirkeln: ”Organisatorisk dumhet och självrespekt på jobbet”. Tidigare deltagare lyfter fram: ”Konceptet överträffar många traditionella ledarutvecklingsprogram”, ”Mycket givande att själv reflektera och sedan diskutera. Jag har verkligen kunnat använda kunskaperna i både yrkes- och privatliv.”

Träffa Per Malmberg och Robert Holmberg (Institutionen för psykologi, Lunds universitet) som står bakom konceptet samt knyt kontakt med härliga deltagare för givande diskussioner. Som alltid vid våra träffar dukas det fram en frukost med bl a nybakade scones!

Läs mer om organisatorisk dumhet och självrespekt samt om upplägget på länk nedan. För ev frågor går det även utmärkt att höra av sig direkt till Per Malmberg per.malmberg@academicsearch.se, 0701 653 100, länk med mer information:https://www.academicsearch.se/app/uploads/2022/09/Läscirkel-2023-final-1.pdf

dots

Fler nyheter

Se alla