dots

Nyaste tillskottet i Interims-teamet!

Amy Sten, du är interims-teamets nyaste tillskott och fick snabbt ta stort ansvar under sommarmånaderna. Vad tycker du kännetecknar personer här?

– Jag tycker att man verkligen känner att ASI är familjeägt, den stora gemenskapen är tydlig. Jag kände redan under min första vecka att alla var inbjudande och fulla av energi, som verkligen har smittat av sig. Vi hjälps åt och stöttar varandra genom att ge tips, input och delar kunskap samt insikter. Jag längtar till måndagar nu!
 
Emilia Bolinder, du har snart varit en del av Academic Search International i 6 år, vad skulle du säga är viktigt för att trivas på ASI?

– Det som kommer först till mig är att man nog behöver trivas med att ta ägandeskap, oavsett funktion! Vi är en tight organisation och litar väldigt mycket på varandra men vi har också höga förväntningar på varandra. Vilket gör att man måste trivas lika mycket med att vara en lagspelare samtidigt som man behöver trivas med att självständigt driva projekt framåt 🤝 Utöver det tror jag att det är bra om du trivs i sociala och relationella sammanhang, samt att du gillar att bidra med energi & framåtanda.

Academic Search International
dots

Fler nyheter

Se alla