dots

ONE Nordic – Serviceingenjör på ESS

Är du lösningsorienterad? Tycker du om att lösa kundens problem i en ständigt utvecklande bransch? Vill du vara med och bidra i samband med att en av världens absolut mest framträdande forskningsanläggningar utvecklas? I så fall kan detta vara ett jobb för dig!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med sin rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. De har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. ONE Nordic arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic söker nu en Serviceingenjör till sin avdelning i Malmö.

Arbetsuppgifter

I tjänsten är du placerad på ESSs forskningsanläggning i Lund och arbetar med förebyggande- och avhjälpande ställverksunderhåll. Med ditt kunnande bidrar du till utveckling och förvaltning av ESSs elkraftsanläggning samt samordnar och ansvarar för alla planerade insatser inom ansvarsområdet.

Du kommer att arbeta i nära samarbete beställare på ESS, ONE Nordics projektledare och tekniker som också finns stationerade på forskningsanläggningen.

Till förfogande finns en bred och erfaren grupp av servicetekniker som avropas efter behov.

Arbetet är mycket fritt, omväxlande och självständigt med ett stort tekniskt innehåll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Delprojektledning och daglig kontakt med beställare

• Planera, utföra och leda provnings- och periodiserat underhållsarbete på stationsanläggningar 0,4-130kV

• Utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt

• Underhållsprovning av reläskydd och reläskyddskonfiguration

• Funktionsprov av ONEs leverans vid driftsättning

• Felsökning

• Driftsättning

• Konstruktionsgranskning

• Förebyggande ställverksunderhåll

• Kopplingsarbete enligt ESA 19

• Kalkylering (kostnadsuppskattningar avseende tid och material)

• Beredskap ingår i tjänsten och resor kan förekomma. Ditt arbetsområde kommer att vara inom Södra Skåne.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning alternativt har via praktiska erfarenheter förvärvat kunskaper avseende elkraftssystem och systemuppbyggnad. Du kan låg- och högspänning samt har erfarenhet av service på såväl som driftsättning av stationer, ställverk eller liknande miljöer.

Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet med en bred erfarenhet inom funktionsprovning och driftsättning av elanläggningar samt teknisk kompetens i stations- och ställverksmiljö. Grundläggande kunskap inom på marknaden förekommande reläskydd, instrument och provningsutrustning. Viss projekterfarenhet krävs. Du är väl förtrogen med ESA och kopplingsarbete inom elkraftsanläggningar. Du har även god kunskap och erfarenhet inom felsökningsarbeten.

Som person har du förmåga att kommunicera rakt och tydligt och har en väl utvecklad social förmåga. Du har också en mycket god förmåga att samordna gruppens uppgifter och är initiativtagande, beslutsam och lösningsinriktad. Du är kundens primära kontaktperson för ONE Nordic i anläggningens förvaltning och utveckling. Noggrannhet och god struktur är viktiga egenskaper för att lyckas i arbetet. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.

B-körkort är ett krav. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

ONE Nordics erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:

• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget

• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde

• Attraktiva medarbetarförmåner

• Frihet under ansvar

• Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För att skicka din ansökan

ONE Nordic samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Researcher Johanna Ohm på 070-165 31 65 eller johanna.ohm@academicsearch.se eller Seniorkonsult Per Malmberg på 070- 165 31 00 eller per.malmberg@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

ONE Nordic – Serviceingenjör på ESS

Fler lediga tjänster

Se alla