dots

One Nordic – Projektledare Utrullning (Stockholm eller Örebro)

Är du en driven och strukturerad projektledare som tycker om att vara navet i en komplex utrullning var ONE Nordic och mer specifikt deras dotterbolag Mätteknik just nu på uppdrag av sin kund genomför en entreprenad med marknadens nya smarta elmätare? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet och i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

Just nu söker ONE Nordic dig som vill arbeta i en viktig nyckelposition som deras projektledare i arbetet med att byta ut elmätare. På ONE Nordic får du nu möjlighet att arbeta med detta högprofilerade projekt som kommer att stimulera din analysförmåga och din förmåga att göra det komplexa överskådligt! Placering i Örebro eller Stockholm.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”. De hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, uppgradera, modernisera och optimera sina anläggningar. Du blir en viktig nyckelspelare i deras organisation för att de ska kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Hos ONE Nordic gör du skillnad! www.one-nordic.se

Arbetsbeskrivning

Som projektledare för denna utrullning ingår du i ett starkt maskineri med andra projektledare, teamledare, kundtjänst, dispatcher, tekniker. Totalt en projektorganisation med 100 medarbetare. Du samarbetar närmast med de andra tre projektledarna. Vidare har du en informell ledarroll i förhållande till teamledarna, vilka i sin tur leder teknikerna i det dagliga arbetet. Du rapporterar till Roll-Out Manager vid ONE Nordic Mätteknik.

Du säkerställer den bästa mest effektiva logistiken, planeringen och kvalitetsfokuset knutet till utrullningen, som skall vara i hamn 2024. Varje dag kan beskrivas som ett pusselbygge. Du ansvarar vidare för den löpande dialogen med kund samt teamledare i fält. Du kommer även ha ett dagligt samarbete med övriga projektledare inom projektet för bästa möjliga leverans.

Du har det analytiska och helhetsorienterade synsättet för att skapa en struktur. Positionen rymmer vidare mycket uppföljning på hur leveransen flyter i förhållande till ekonomi, kvalitet och krav inom avtalet. Du behöver därmed även ha en utmärkt känsla för detaljer.

Vem är du?

Du har relevant arbetslivserfarenhet som projektledare för stora projekt/utrullning eller motsvarande samt god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från exempelvis telekom- eller IT-branschen där man arbetat med storskaliga utrullnings- eller logistikprojekt. Kunskaper eller erfarenhet inom entreprenadjuridik är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du vara van vi ekonomisk projektstyrning och uppföljning och vara en strukturerad och driven person. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer.

Du trivs med, och har erfarenhet av, att leda och organisera personal och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Du är en lagspelare som tar initiativ, har ett stort eget driv men också ett stort hjärta och engagemang i det du tar dig för. Du är en ansvarstagande person och har en god förmåga att kommunicera.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:

  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Stora utvecklingsmöjligheter och tillgång till ett gediget internt utbildningsprogram
  • En stimulerade miljö samt ett lokalt ansvar och mandat

Din ansökan

ONE Nordic samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Ansök nu” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Per Malmberg +46 (0)701 653 100, per.malmberg@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

One Nordic – Projektledare Utrullning (Stockholm eller Örebro)

Fler lediga tjänster

Se alla