dots

Inmotion – SQE / Supplier Quality Engineer

För vår klients räkning, Inmotion Technologies, söker vi en Supplier Qualilty Engineer (SQE)

Detta är en möjlighet för dig som vill arbeta med en produkt som gör verklig skillnad mot ett hållbart samhälle. Miljöfrågor är prioriterade i alla led både internt och från leverantörer och det är frågor som de kontinuerligt utvecklar i takt med att man växer. I den expansiva fas Inmotion nu är inne i söker de dig som vill vara med på den resan. På uppdrag av vår klient, Inmotion, letar vi nu efter dig som är nyfiken, affärssinnad, driven och har en inbyggd känsla för kvalitet och ständiga förbättringar.

Inmotion är en global leverantör av elmotorer, motorstyrenheter och hjälputrustning för industri- och fordonssektorn med ett fokus på att utveckla utsläppsfria transportlösningar. Inmotion levererar till OEM-tillverkare av el- och hybridfordon som t.ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och truckar. Inmotion Stockholm har idag ca 200 anställda. Inmotion ingår i Zapi group, en global koncern med huvudkontor i norra Italien.

Om rollen

Inmotion letar nu efter en Supplier Quality Engineer med inriktning mekanikdetaljer. Du är ansvarig för att utveckla och se till att leverantörsbasen uppfyller företagets kvalitetsmål genom att tillämpa och utveckla leverantörskvalitetshantering (SQM).

Din utmaning – och vad du kan förvänta dig.

För att passa i denna roll är du bra på att bygga förtroende internt och hos leverantörer, du är processorienterad med fokus på resultat och förmåga att tydligt definiera och visualisera mål.

• Initiera, driva och övervaka nödvändiga leverantörskorrigerande aktiviteter.

• Ansvarig för att tillämpa SQM på fokusleverantörer och deras leverantörer för att upprätta och driva kontinuerliga förbättringsplaner som tar upp specifika prestandafrågor och möjligheter.

• Ansvarig för kvalificeringen av nya eller ändrade artiklar.

• Delta i leverantörskvalificering och i valet av leverantör.

• Utföra leverantörsrevisioner.

• Utveckla, samla in, implementera och förbättra SQM för att uppfylla företagets kvalitetsmål, genom samarbete med andra kvalitetsingenjörer inom Inmotion och med ZAPI (våra italienska ägare)

Profil

• Grundlig förståelse av kvalitetsstandarder (som PPAP, APQP, IMDS, 6Sigma och liknande) och problemlösning.

• Råvarukunskap och förmåga att utföra leverantörsrevisioner. För att lyckas i rollen har du sett produktionsprocessen inifrån och arbetat inom mekanik och sett kunders leverans och produktivitet förändras genom olika åtgärder. Du är stark i skriftlig och muntlig kommunikation och har starka analytiska färdigheter. Du tar hand om dina uppgifter på ett strukturerat sätt.

• Civilingenjörsexamen med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

• Du har arbetat med kvalitetsfrågor och kan bedöma vad som är genomförbart och hur det påverkar produktionsprocessen.

• Du skall kunna se till att leverantör trimmar processen och produktion för att sedan låsa den, gäller ny process och process efter ytterligare utveckling

• Erfarenhet av IATF, ISO9000 och IS014000.

• Grundläggande elektronik, projektledning, förhandlingsvana, Officepaketet (goda kunskaper i Excel).

• En strävan att förbättra och optimera hållbara förändringar.

Det är också viktigt att du har god planeringsförmåga med uppmärksamhet på detaljer samt att du på ett tydligt sätt kan driva processer till avslut och hålla deadlines. Du måste kunna hantera högt och lågt – allt från produktionsstopp och introduktion av nya leverantörsprocesser till att effektivt kunna lösa dagliga arbetsuppgifter som uppstår.

Inmotion letar efter en person med höga ambitioner, stark drivkraft, hög resultatorientering och engagemang – en person med förmågan att trivas i en snabb växande miljö.

För att skicka din ansökan

Inmotion samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Jesper Boudin via jesper.boudin@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Inmotion – SQE / Supplier Quality Engineer

Fler lediga tjänster

Se alla