dots

BioGaia – Supply Chain Manager

Vill du ha en roll inom Supply Chain med stort fokus på att utveckla och förbättra processer mot en ökad digitalisering inom främst orderhantering och varuflöde? Vill du arbeta i ett svenskt innovativt och lönsamt hälsoföretag i stark tillväxt som idag är världsledande inom probiotika? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Bakgrund till rekryteringen

Biogaia växer snabbt och vi kan se flera parametrar som tillför en ökad komplexitet i vår leverantörskedja. Den snabba tillväxten är en stor anledning men till det ska läggas en växande och mer komplex produktportfölj där vi lägger till B2C till befintlig B2B-affärsstruktur samt ett strategiskt behov av redundans genom 2nd source-leverantörer. Tillsammans gör det vår leveranskedja mer komplex samtidigt som vi är på en resa mot en mer digital affärsstruktur.

Sammantaget behöver vi analysera, förbättra och förenkla vårt arbetssätt i vår order to delivery-process. Du kommer att vara en nyckelspelare i denna omvandlingsprocess. Samtidigt är vi en liten slimmad organisation där vi alla behöver bära vår del av lasten. För den här rollen innebär det att du också kommer att arbeta operativt i vårt Supply Account Team, som hanterar beställningar och leveranser till våra cirka 80 kunder från våra få men nära kontraktstillverkare.

Ansvar och arbetsuppgifter

• En majoritet av din arbetstid kommer du att arbeta med att utveckla och förbättra processer enligt de överenskomna målen mot en ökad digitalisering av supply chain, speciellt order till leverans.

• Kontinuerligt arbeta mot avdelningens gemensamma mål

• Aktivt övervaka och säkerställa kundorderflödet för tilldelad region/kund/produkt (kundordermottagning och -bekräftelse, beställning av produktion, säkerställa lagernivåer av kritiska komponenter, sammanställa skeppningsdokument, transportbokning och fakturering)

• Registrering av masterdata i vårt affärssystem Microsoft Dynamics 365

• Inventering av lager externt och internt

Du rapporterar till Supply Chain Director, som i sin tur rapporterar till COO i koncernledningen. Du ingår i ett team på totalt fem personer. Tjänsten är placerad i Eslöv där nytt kontor håller på att byggas.

Din bakgrund och personlighet

• En högskole-/universitetsexamen med relevant fokus, t ex ekonom eller ingenjör

• Ca fem års arbetslivserfarenhet inom Supply Chain efter examen med erfarenhet av utvecklings-/digitaliseringsprojekt

• Haft ansvar för process och utveckling av densamma i ett affärssystem, gärna D365

• Erfarenhet av inköps- och lagerplanering och förståelse för produktion

• Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och goda kunskaper i BI-verktyg, gärna PowerBI

• Mycket goda kunskaper i affärsengelska, både i tal och skrift är ett krav. Vi ser gärna att du också har goda kunskaper i svenska, framför allt i tal.

Som person är du duktig på att hantera många olika relationer. Du är ansvarstagande, målinriktad, kommunikativ, analytisk, strukturerad, stresstålig och en prestigelös teamspelare. Du är serviceinriktad men har också skinn på näsan med förmåga att stå emot när så krävs.

Om BioGaia

BioGaia är ett svenskt innovativt och världsledande probiotikaföretag som har legat i framkant inom mikrobiomforskning i mer än 30 år. BioGaia vill bidra till bättre hälsa i världen genom att utveckla och erbjuda kliniskt beprövade och användarvänliga probiotiska produkter med dokumenterade hälsofördelar.

BioGaia verkar genom hela värdekedjan, dels inom bolaget, dels genom globala nätverk av ledande, oberoende forskare och specialister, produktionsexperter och lokala distributionspartners. Distributionspartners är närings- och läkemedelsföretag som säljer BioGaias produkter i mer än 100 länder världen över. Moderbolaget BioGaia AB:s B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Läs mer om företaget på www.biogaia.com

BioGaias värderingar

BioGaia är ett företag, som präglas av starka värderingar och en stark gemenskap. Våra värderingar (Innovation, Collaboration, Passion) är kärnan i allt vi gör. De påverkar vårt dagliga beteende och vägleder oss i våra val. BioGaias vision är att vara en attraktiv arbetsplats för alla. Att ha en organisation och attityd som präglas av mångfald känns självklart för oss.

Så söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar BioGaia med Academic Search International. Sista ansökningsdag är söndag 18 juni 2023 men ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer kan komma att ske löpande. Du ansöker genom att klicka på länken “Ansök nu” där du sedan bifogar din CV och gärna ett personligt brev.

För frågor, kontakta antingen researcher Betty Holmberg på betty.holmberg@academicsearch.se eller seniorkonsult Mats Nordin på mats.nordin@academicsearch.se.

All information hanteras konfidentiellt i enlighet med Academic Search integritetspolicy samt dataskyddslagen, GDPR. Detta innebär att vi endast kan behandla ansökningar som kommer via applikationssystemet. Tack för din förståelse.

BioGaia – Supply Chain Manager

Fler lediga tjänster

Se alla