close
Logo

8 Jan 2018

Lantmännen Maskin AB

HR-chef

HR-chef


HR-Chef med erfarenhet av strategi- och ledningsgruppsarbete

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi, maskin och lantbruk. Lantmännen Maskin, med dotterbolag i Danmark och Norge, marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner med bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas. Lantmännen Maskin ingår i division Maskin som totalt omsätter drygt 10 miljarder.

Vill du stödja cheferna i en dynamisk verksamhet?
Till Lantmännen Maskin söker vi en HR-chef som kan stödja bolagens chefer i operativa HR-frågor. Du ska även vidareutveckla och implementera processer, policies och riktlinjer. Du genomför rekryteringar och andra HR-relaterade projekt som tex uppföljning och utveckling av medarbetarsamtal.

Som HR-Chef har du en aktiv roll i Ledningsgruppen och driver strategiska HR-frågor. Du rapporterar till divisionens HR-chef. Placering är i Malmö.

Vi erbjuder en bred och utvecklande roll med stora möjligheter att påverka och växa i en stor och diversifierad koncern. HR-funktionen är väl etablerad i företaget och involveras i de flesta frågor då professionell HR-support är efterfrågat i verksamheten.

Vi söker dig som har examen inom HR, ekonomi eller motsvarande. Du har en gedigen erfarenhet av HR-arbete och har varit medlem i en ledningsgrupp. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med systemstöd för HR-processer. Du är trygg i att leverera konsultativt stöd till chefer och att självständigt driva rekryteringar, fackliga förhandlingar, rehabiliteringsärenden och avvecklingsärenden.

Som person är du drivande med affärskänsla och du antar gärna nya utmaningar. Du är resultatorienterad, gillar förändring och att arbeta mot deadlines. Du är strukturerad och bra på att kommunicera och på att skapa förtroende och motivera människor omkring dig. Vi ser det som självklart att du delar våra värderingar Helhetssyn, Öppenhet och Handlingskraft.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International för tjänsten är Måns Persson 040-6151600 eller Marcus Kleine 040-6151600. Vi har inlett intervjufasen men du kan fortfarande lämna in din ansökan.

ansök tjänsten