close
Logo

8 Jan 2018

Lantmännen Lantbruk

Webbprojektledare

Webbprojektledare

Nytänkande projektledare som kan utveckla våra digitala tjänster

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi, maskin och lantbruk. Exempel på våra varumärken är Axa, GoGreen, Hatting, Kungsörnen och Kronfågel. Verksamheten ägs av 35 000 lantbrukare, har 10 000 anställda, är verksamma i 22 länder och omsätter 38 miljarder kronor. Läs gärna mer på: www.lantmannen.com och www.lantmannen.se

Division Lantbruk samlar de verksamheter som utvecklar och erbjuder produkter och tjänster som bidrar till ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk. Vi har 1 150 medarbetare och omsatte 11,5 miljarder kronor under 2011. Läs gärna mer på www.lantmannenlantbruk.se.

Som Webbprojektledare ansvarar du för utvecklingen av våra externa webbplatser och applikationer med hänsyn till såväl marknadsmässiga som tekniska aspekter. Du rapporterar till chefen för Marknadskommunikation som ingår i Marknadsavdelningen. I din roll är du:

  • Övergripande ansvarig för innehåll och struktur på externwebben, vilket omfattar både öppna sidor och inloggade delar
  • Övergripande ansvarig för sammanhållning av budskap och erbjudande på webbsidan
  • Superanvändare för externwebben
  • Superanvändare för vissa nättjänster och digitala verktyg.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a att samordna flöde och aktiviteter på webbsidan, att utveckla tjänster som tillhandahålls via nätet och att agera superanvändare för produktkatalogen. Några av de webbsidor du främst ansvarar för är www.lantmannenlantbruk.se och www.swseed.se. I din roll är du den naturliga länken mellan verksamheten och de tekniska frågeställningarna. Genom att följa utvecklingen på marknaden kommer du att utveckla vår digitala närvaro så att den möter behov och efterfrågan från externa och interna kunder.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med webblösningar inom större företag och koncerner. Du har arbetat som projektledare med webbfrågor, applikationer, digitala medier och tjänster. Du är en van beställare av tekniska tjänster och det är ett plus om du har erfarenhet av att lyfta in webbplatser i nya plattformar. Vi tror att du har arbetat nära eller på en marknadsavdelning och har en förståelse för användningen av olika digitala kanaler som t ex webbar, appar och communities. Du har högskole- eller universitetsutbildning och har läst ämnen inom kommunikation via digitala kanaler, t ex informationsarkitektur, webpublicering eller systemvetenskap. Du behärskar MS Office och program inom webpublicering (gärna Sharepoint och/eller EPiServer) samt Photoshop.

Som person är du affärsinriktad, strukturerad och nytänkande. Du har ett eget driv och är handlingskraftig. Eftersom din roll innebär att du har många olika externa och interna kontakter behöver du vara kommunikativ i tal och skrift, serviceinriktad och en lagspelare.

Koncernspråk är svenska och du behärskar även engelska i tal och skrift. Placering är på huvudkontoret i Malmö.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktpersoner på Academic Search International för tjänsten är Maria Toft, 040-615 16 35 och Lotten Pettersson, 040-615 16 13. Vi vill ha din ansökan senast den 12 april 2012.

ansök tjänsten