close
Logo

8 Jan 2018

Bredband2

Webbdesigner med känsla för kommunikation

Brinner du för webbdesign och har fingertoppskänsla för kommunikation? Vill du vara en viktig del av ett positivt och kreativt gäng på vår marknadsavdelning, och även bidra till företagets fortsatta utveckling och tillväxt? Då kan du vara rätt person för denna nyinrättade tjänst som Webbdesigner på Bredband2!

Om tjänsten
Som webbdesigner och grafiker kommer du dagligen arbeta med att bygga och optimera Bredband2s hemsidor samt ansvara för att informationen är uppdaterad och aktuell i bild och textval. Du kommer ansvara för att ta fram marknads- och kampanjmaterial för både tryckta och digitala kampanjer där informativa och säljande texter är en viktig del av utformningen.

Delar av ditt arbete kommer ske som en del i större projekt där det är viktigt med samarbete och att hålla deadlines. Du kommer jobba på marknadsavdelningen och vara en viktig länk i alla marknadsföringsaktiviteter gentemot både privat- och företagsmarknaden. Det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan anpassa text och form beroende på mottagaren.

Vi söker dig som har/är

  • Kunskaper inom HTML och CSS samt har erfarenhet från att bygga hemsidor
  • Erfarenhet av något CMS, gärna Drupal
  • Kunskaper inom PHP, jQuery och gärna MySQL
  • Kunskaper i Photoshop och InDesign
  • Mycket god förmåga att skriva informativa och säljande texter på svenska
  • Relevant utbildning alternativt ett par års arbetslivserfarenhet som webbdesigner och grafiker
  • Väldigt noggrann och ansvarstagande i ditt arbete
  • Stort intresse och bra känsla för design

Vi erbjuder
På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag. Vi ställer höga krav på våra medarbetare vad gäller resultat och engagemang. I gengäld kommer du få möjligheten att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i våra moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och din avdelnings utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Så söker du tjänsten
I det här uppdraget samarbetar Bredband2 med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Susan Sjölund eller Ida Hartford 040-615 16 00 på Academic Search International, som ansvarar för denna rekrytering. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet och vi vill därför ha din ansökan snarast.

ansök tjänsten