close
Logo

8 Jan 2018

Ikano Försäkring

Verkställande Direktör

Ikano är en internationell koncern som utvecklar, äger och förvaltar företag inom områdena finans, fastighet, försäkring, kapitalförvaltning och detaljhandel. Bolaget bildades1988 och ägs av familjen Kamprad. Ikanos styrka kännetecknas av att vi arbetar tillsammans för att skapa långsiktiga lösningar baserade på bra villkor som skapar mervärden för våra samarbetspartners, kunder och oss själva. Huvudkontoret för Ikanokoncernen har sitt säte i Luxemburg.

Ikano Försäkring erbjuder försäkringar till privatpersoner, företag och tilläggsförsäkringar för produkter och tjänster för olika branscher. Företaget har huvudkontor i Sundbyberg och ägs av Ikano Group. Mer information finns på www.ikanogroup.com.

Verkställande Direktör
till
Ikano Försäkring & Ikano Livförsäkring

Vi står inför en spännande expansion och söker nu en VD med mycket goda ledaregenskaper till Ikano Försäkring och tillika Ikano Livförsäkring. Är du en person med entreprenörsanda som vill anta denna unika möjlighet att få driva ett ungt bolag som har en stabil grund med många möjligheter?

Som Verkställande Direktör på Ikano Försäkring har du en mycket viktig roll i såväl det dagliga arbetet som i det strategiska arbetet för att säkerställa att vi når våra kort- och långsiktiga mål. I rollen som VD på Ikano Försäkring har du ett brett ansvar under stor frihet.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Sundbyberg och du rapporterar till CEO Business Area Insurance.

Din bakgrund
Du har flerårig arbetserfarenhet från en ledande befattning, gärna på ledningsgruppnivå, på ett försäkringsbolag och du har dokumenterad erfarenhet av att bygga och utveckla affärer och organisationer.

Med tanke på de relativt komplexa produkterna önskar vi en person med gedigen branschkunskap.
Ikano är en internationell organisation med huvudkontor i Luxemburg. Vi ser därför gärna att kommande VD för Ikano Försäkring har erfarenhet av andra marknader och du behärskar engelska obehindrat. I botten har du en relevant akademisk utbildning.

Din personlighet
Vi söker en kompetent och engagerad ledare som kulturellt står oss nära. Som person är du nytänkande, driven och handlingskraftig. Du är en visionär och du besitter ett starkt affärsmannaskap. I ditt dagliga arbete är du beslutsam, ansvarsfull och du har helikopterseende.

Som ledare är du tydlig, engagerad och du har förmågan att inspirera och motivera din personal. Du känner dig bekväm med och är duktig på att ge såväl beröm som konstruktiv kritik. Du brinner för att skapa engagemang och delaktighet kring arbetsuppgifter samt att få andra att prestera sitt yttersta.

Sök tjänsten
I denna rekrytering samarbetar Ikano med Academic Search International. Du söker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Tufvesson eller Marcus Kleine på Academic Search International, telefon 08-555 15 780. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående, dock senast måndagen den 9 maj 2011.

ansök tjänsten