close
Logo

8 Jan 2018

Sveriges Djurbönder

VD/Kommunikatör

Sveriges Djurbönders uppdrag är att stärka hela kedjan från Gård till Bord genom att skapa förutsättningar för medlemmarnas långsiktiga företagande och genom att utöva ett aktivt utövande i koncernen HKScan. Sveriges Djurbönder har en central roll i en rad, för Sveriges köttproducenter viktiga organ, såsom Lantbrukarnas Riksförbund, rådgivningsföretaget Taurus, Svensk Lantbruksforskning och Svenska Djurhälsovården. Sveriges Djurbönder ska i enlighet med sina stadgar verka för att öka medlemmarnas konkurrensförmåga och tillhandahålla tjänster som stöder produktion. Läs mer på www.sverigesdjurbonder.se.

Sveriges Djurbönder
söker
VD / Kommunikatör

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Din uppgift blir att leda och utveckla verksamheten inom Sveriges Djurbönder. Du får en mycket viktig roll som kommunikatör och skall vara företrädare i sammanhang för viktiga framtidsfrågor där du möter konsumenter, politiker, media och systerorganisationer.

En annan viktig roll är att arbeta med projekt som syftar till en stark rådgivningsorganisation, service till medlemmarna och andra fokusområden. För detta arbete behöver du rekrytera ett litet gäng medarbetare som liksom du själv skall brinna för svensk animalieproduktion.

Både du och dina medarbetare är självgående personer som med egen kraft agerar och producerar i de områden som ni verkar i.

Lämplig bakgrund och egenskaper

Din bakgrund är troligen från Lantbruksnäringen, kommer din erfarenhet från en annan verksamhet är du synnerligen kunnig och kan förtroendefullt företräda Sveriges Djurbönder i alla sammanhang. Du är en van projektledare som agerar utifrån visioner, mål och operationell enkelhet. Ditt kontaktnät är stort och brett och din sociala förmåga skapar förutsättningar för samverkan.

I rollen som VD/Kommunikatör behöver du ha ett bra eget driv, vara idérik, positiv och opretentiös. Du är helt enkelt Eldsjälen!

Så här söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Sveriges Djurbönder med Academic Search International AB, för frågor angående ansökan hänvisas till Susanna Enblad 08-555 157 11, för övriga frågor kontakta Marika Treschow 070- 735 50 40. Din ansökan vill vi gärna ha senast den 15 maj, klicka på länken här nedan. Välkommen med din ansökan!

ansök tjänsten