close
Logo

8 Jan 2018

Coop Logistik AB

Varuplanerare färska varor

Vi söker en varuplanerare specifikt inom kött som vill vara med och bidra till en bättre vardag för våra kunder.

Som medarbetare på Coop erbjuds du ett arbete i ett modernt företag som uppmuntrar till kreativitet och eget ansvarstagande.
Du kommer att ingå i en grupp med många trevliga kompetenta kollegor, som sitter i moderna lokaler på huvudkontoret i Solna Business Park.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen Varuflöde Leverantör består av mindre grupper som tillsammans täcker olika områden; färskt, torrt, fryst och nonfood. Som varuplanerare färska varor och specifikt kött kommer du att ha ett totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att optimera och styra lagernivåer på terminalerna inom ditt område. Detta görs efter beslutade måltal i form av servicegrad, lagerdagar etc. Arbetet innehåller planering och bevakning av leverantörsordrar samt mycket kontakter, både internt inom Coop och externt med våra leverantörer. Du har regelbunden uppföljning på ditt område och analyserar avvikelser och potentiella risker.

Din profil
Du som är resultatorienterad och drivs av att påverka och arbeta för förbättring av rutiner och arbetssätt har goda möjligheter att lyckas i rollen. Har du dessutom kvalitetsfokus och god analytisk förmåga är du precis den vi söker! En bakgrund inom köttbranschen ses som starkt meriterande för tjänsten. För övrigt ses det som positivt om du har kännedom om arbete inom lager/butik/transport .

Du är en tydlig kravställare, har ett starkt driv och är lösningsorienterad. Du är van vid att hantera stress och är professionell i alla situationer mot såväl kollegor, leverantörer och övriga gränssnitt. Även i perioder med hög arbetsbelastning ska du kunna prioritera och ta rätt beslut. Då vi inom varuflöde leverantör jobbar tätt tillsammans värdesätter vi din samarbetsförmåga högt.

Om ansökan
Coop samarbetar med Academic Search i den här rekryteringen. Tjänsten är en tillsvidare anställning. Har du några frågor kring processen, kontakta gärna Claudia Sovré, 08-555 15 715. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

ansök tjänsten