close
Logo

8 Jan 2018

ArjoHuntleigh AB

Utvecklingsingenjör / Konstruktör

ArjoHuntleigh är ett av tre affärsområden i Getinge Group har 4 000 anställda globalt och en omsättning på 6 miljarder kronor. ArjoHuntleigh är världsledande leverantör av integrerade lösningar för vård av rörelsehindrade personer och därtill relaterade problem. www.ArjoHuntleigh.com

GETINGE GROUP är ledande global leverantör av utrustning och system som bidrar till kvalitetshöjning och kostnadseffektivitet inom vård och Life Science. Utrustning, service och teknologier erbjuds i varumärkena ArjoHuntleigh, GETINGE och MAQUET. Getingegruppen har en omsättning på ca 20 miljarder kronor och har drygt 11 000 anställda.

Utvecklingsingenjör / konstruktör

till

ArjoHuntleigh

Vill du vara med och skapa en bättre global vårdmiljö? Nu har du din chans!

I rollen utvecklingsingenjör/konstruktör kommer du att ingå i Produktvårdsgruppen som arbetar med att ständigt utveckla och förbättra vårt produktsortiment. Gruppen består av åtta medarbetare. Produktionsanläggningen i Eslöv har fokus på bad-, dusch- och patientlyftprodukter. Arbetet är tvärfunktionellt med såväl interna som externa kontakter, oftast med dig i den sammanhållande rollen. Vi har tillgång till prototypverkstad och vår produktionsanläggning, bara några steg från skrivbordet vilket möjliggör ett bra och nära samarbete med produktion vid införandet av nya lösningar.

Kvalifikationer

Du har en teknisk utbildning inom mekanik på högskole- eller civilingenjörsnivå. Vidare har du flera års erfarenhet som ingenjör/konstruktör med kvalificerad konstruktion i 3D-cad miljö (gärna i Solid Works), av fysiska produkter. Dina kunskaper i MS Office, främst Word och Excel är mycket goda. Vi vill att du har vana att arbete med såväl test och dokumentation av arbetet som utförs då det är viktigt för våra medicintekniska produkter. Du får också gärna ha specialkunskaper inom något relevant område såsom plast och/eller flödesteknik.

Personliga egenskaper

Du är en lösningsorienterad person som är bra på att hitta innovativa lösningar på utmanande tekniska frågeställningar. För att lyckas i jobbet är det viktigt att du även är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och att kommunicera med andra personer. Du har förmågan att hålla samman aktiviteter som kopplas till den ändring du jobbar med.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett lönsamt världsledande medicintekniskt företag där du kommer att arbeta med produkter som tillför ett mycket stort värde för såväl vårdtagare, vårdgivare som finansiärer av vården. Inom ArjoHuntleigh är utveckling ett prioriterat område.

Så här söker du tjänsten

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i kontaktuppgifter och bifogar personligt brev och CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Måns Persson (040-615 16 31) eller Maria Toft (040-615 16 35) på AcademicSearch International, som hjälper ArjoHuntleigh med denna rekrytering. Vi intervjuar löpande och vill därför ha din ansökan så fort som möjligt.

ansök tjänsten