close
Logo

8 Jan 2018

Akademiska Hus

Upphandlare

Akademiska Hus söker en

Upphandlare

av projekteringskonsulter och byggentreprenörer

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Som upphandlare ingår du i projektenheten med ansvarar för att ta fram inköpsstrategier och genomföra upphandling av projekteringskonsulter och entreprenörer.

I dina arbetsuppgifter ingår att i samråd med projektledaren ta fram entreprenadform och val av leverantörer. Du kommer att utvärdera konsulter och leverantörer utifrån olika kriterier, samt upprätta leverantörsavtal.

På Akademiska Hus tycker vi att det är viktigt att upphandlaren följer hela projektet, för att därmed skapa goda förutsättningar för att kontinuerligt utveckla relationen med leverantörerna samt metoder och processer för inköp.

Som upphandlare ingår du i en grupp av upphandlare och inköpssamordnare inom regionen, samt deltar i den koncerngemensamma utvecklingen av inköpsprocessen.

Vi välkomnar och uppmuntrar nya angreppssätt och tillvägagångssätt inom inköp.

Vem är du:

I befattningen som upphandlare krävs att du har flera års erfarenhet av arbete med inköp av konsulter och entreprenörer i någon form inom bygg- och fastighetsbranschen. Du har troligtvis en för tjänsten relevant högskoleutbildning.

Du har gedigen kunskap inom entreprenadjuridik och förhandlingsteknik. Det är meriterande med kunskaper inom LOU.

Som person är du drivande och arbetar strukturerat. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och tycker om att bygga och upprätthålla relationer både internt och externt.

Vad erbjuder vi:

Som upphandlare är du med och driver spännande och unika projekt i nära kontakt med våra hyresgäster. På Akademiska Hus får du möjlighet att arbeta långsiktigt med fastigheter i ett stabilt företag med tydlig vision.

Placering: Stockholm

Anställningform: Tillsvidareanställning

Så söker du tjänsten:

I denna rekrytering samarbetar Akademiska Hus med Academic Search International AB. För ytterligare information om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta Ebba von Schwerin på 070 751 09 01 eller ebba.vonschwerin@academicsearch.se.

Du ansöker till tjänsten genom länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast söndag 27 februari 2011.

ansök tjänsten