close
Logo

16 Jan 2019

Data/IT | Stockholms län | IT | Rekrytering

UClarity – Seniorkonsult Digital Kundcenterlösningar

UCLARITY – Seniorkonsult digitala kundcenterlösningar

UClarity är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med fokus på digitala kundmöten och digitalt arbetssätt. Företaget expanderar och söker nu en driven seniorkonsult till deras strategi-team! Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas både som konsult och inom området digitala kundmöteslösningar? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om rollen

Vi söker dig med specialistkompetens inom kundcenterlösningar som ska arbeta med leverans av analyser, beslutsunderlag, planer och aktivitetsledning för att hjälpa UClaritys största kunder inom området. I rollen som seniorkonsult är du anställd hos UClarity och arbetar största delen av din tid på konsultuppdrag med UClaritys kunder. Kunderna är verksamma inom både privat och offentlig sektor och är oftast i segmentet mellanstora till stora bolag. Du ingår i UClaritys strategi- och upphandlingsgrupp som idag består av Partners och seniora konsulter.

Du arbetar med ett brett spektrum av uppgifter: analys av både kvalitativa och kvantitativa data, samt sammanställning av beslutsunderlag och rekommendationer för att hitta bästa digitala kundcenterlösningar för UClaritys kunder. I rollen arbetar du även med aktivitetsledning och löpande rådgivning på teknisk- och verksamhetsnivå.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att bl.a. bistå av följande:

  • I arbetsuppgifterna ingår att bygga nära kundrelationer som bygger på en strategisk dialog med beställaren.
  • För kundsräkning vara rådgivare i upphandling mot leverantörer.
  • Kontakt med nyckelleverantörer inom området för att hålla sig uppdaterad med senaste och kommande lösningar.
  • Bearbeta kunder och bygga långsiktiga relation.
  • Agera proaktivt för att säkerställa att behov hos kunder tydliggörs.
  • Ge stöd i komplexa tekniska och ekonomiska frågeställningar från kund.
  • Skapa och presentera analyser, rapporter och beslutsunderlag för ledningsgrupp och beslutfattare.
  • Projekt/aktivitetsledare åt kunder vid införande av nya kundcenterlösningar.
  • Förbereda och medverka i olika typer av workshops med kunder för att identifiera behov och krav, idag och i framtiden, för digitala kundmöten.
  • Utifrån kundens unika förutsättningar, hjälpa till att ta fram strategiskt beslutsunderlag.

Du jobbar oftast tillsammans med övriga seniora konsulter samt personer hos kunden för att få ihop önskade leveranser. Som en del av UClarity är du med och utvecklar interna leveranskoncept. Du kommer få löpande stöd och utbildning för att lära dig UClaritys metodik och konsultmannaskap.

Är det här du?

Du har redan jobbat minst 2–3 år i en konsultroll med liknande arbetsuppgifter. Du är en driven person med erfarenhet av projekt mot beslutsfattare i stora organisationer. Det allra viktigaste är din personlighet och viljan att lära dig nya saker. Då företaget arbetar med både nationella och internationella kunder är en förutsättning att du talar flytande svenska och affärsmässig engelska, i såväl tal som skrift.

För att trivas i rollen som konsult ser vi att du är en lagspelare med stort intresse av att arbeta med andra människor. Med en välutvecklad social förmåga inger du förtroende hos kunder och medarbetare och bygger därigenom starka relationer. Du har ett naturligt sinne för ordning och struktur och delar gärna med dig av dina tidigare erfarenheter. UClarity värderar ett öppet klimat där du ges stort utrymme att arbeta fritt under eget ansvar.

Ansökan

UClarity samarbetar med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV (PDF format). All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Kontaktperson på Academic Search International är Rebecka Surtevall. Du är välkommen att kontakta Rebecka på 0736-503144 eller rebecka.surtevall@academicsearch.se för eventuella frågor om tjänsten eller bolaget. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

UClarity är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med fokus på digitala kundmöten och digitalt arbetssätt. Baserat på en unik metodik som utgår från verksamhetens behov ser UClarity till att tekniken inte blir ett egenvärde utan en möjliggörare för verksamhetsnytta. UClarity består av seniora konsulter med mångårig erfarenhet från IT, telekom och verksamhetsrådgivning. UClaritys tjänsteportfölj sträcker sig från strategisk rådgivning, upphandling, teknisk arkitektur till lansering av moderna kommunikations- och samarbetslösningar.

Rebecka Surtevall - rebeckasurtevall@academicsearch.se

Apply now