close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Testledare Verifiering

Vår kund, ett globalt medicintekniskt företag som är ledande inom utveckling, tillverkning och distribution av produkter, söker en testledare till sitt verifieringsteam för en medicinsktekniksutrustning.
Vi erbjuder stimulerande och omväxlande arbete med utmanande arbetsuppgifter i en internationell miljö.

Tjänsten och ansvarsområden
Du kommer som testledare att leda och driva testprocesser i främst Agile-regi vilket kräver förståelse för hela utvecklingskedjan. Under dig kommer du att ha teamledare som driver mjukvaruverifieringsteam och hårdvaruverifieringteam, du kommer att direkt rapportera mot R&Dprojektledaren för projekten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara

 • Planera, analysera och leda test (intern och extern certifieringstester)
 • Ta fram projektplaner samt jobba med olika metoder och processer.
 • Skriva rapporter
 • Jobba med kravhantering och godkännande av testresultat

  Kvalifikationer
  Lämplig bakgrund är Ingenjör, Civilingenjör eller annan högskoleexamen. Du har gedigen erfarenhet av att planera och/eller specificera tester samt uppföljning och rapportering av testresultat. Du ska ha erfarenhet av att jobba med testmanagementverktyg så som HPQC eller liknande. Tidigare erfarenhet av medicinsk teknik samt arbete med Lean i utveckling ser vi också som ett plus. Eftersom vårt koncernspråk är engelska behärskar du detta språk obehindrat i tal och skrift.

  Vi ser gärna att du tillför gruppen kompetens inom några av följande områden.

 • Test, testmetoder och testverktyg för testning och utforskande test
 • Kunskaper om förbättringsarbete inom kvalitetssäkring
 • Automatiserad testning och Scriptspråk (tex Perl, Python etc)
 • Statistisk dataanalysmetoder
 • Osäkerhetsberäkningar
 • Medicinska standarder kring medicinsktekniksutrustning

  Som person har du förmåga att ta ansvar och fatta egna beslut, ser enkla men praktiska lösningar på komplexa problem och utför dina arbetsuppgifter på ett systematiskt sätt med hög kvalitet. Du tar initiativ, och kan arbeta både självständigt och som en del av ett större projekt samt besitter egenskaper som kreativ, analytisk, strukturerad och pålitlig. Du är en positiv, utåtriktad och drivande lagspelare.

  Ansökan
  Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett ansökningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson för tjänsten är Susan Sjölund på Academic Search International, 040-615-1617. Då vi arbetar löpande i detta uppdrag vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

  Välkommen med din ansökan!

  ansök tjänsten