close
Logo

18 Oct 2018

Reklam/Media/Information/PR | Malmö | Affärsutveckling |

Systemtext – Affärsområdeschef

Systemtext befinner sig i en spännande förändringsfas och söker nu en person som kommer att axla en mycket viktig nyckelposition i organisationen. I rollen som Affärsområdeschef Skylt och Dekor blir du, i nära samarbete med ledningsgruppen, ansvarig för att utveckla Systemtexts position på marknaden samt att vårda och vidareutveckla det starka varumärke som verksamheten har idag.

I tjänsten som Affärsområdeschef har du det övergripande ansvaret att utveckla affärsområdets tjänsteutbud samt att implementera befintliga strategier. Du kommer att äga det övergripande resultat- och ledningsansvaret och det kommer att ställas krav på god erfarenhet av förändrings- och förbättringsarbete samt ett tryggt, handfast, tydligt och coachande ledarskap. Utöver detta har du daglig kontakt med medarbetare på samtliga nivåer i organisationen, samt med externa kunder och leverantörer. Ditt geografiska ansvarsområde innefattar Malmö, Göteborg och Stockholm varav du har ca 12 medarbetare under dig, däribland 5 direktrapporterande.

Du rapporterar till VD. Placeringsort är Malmö.

Dina ansvarsområden som Affärsområdeschef

 • Resultat- och budgetansvar för affärsområde Skylt och Dekor.
 • Utveckling och expansion av affärsområdet samt bearbetning av såväl befintliga som nya kunder.
 • Övergripande ansvarig för den långsiktiga utvecklingen, men även ansvar för den löpande verksamheten inom affärsområdet.
 • Engagera, coacha och entusiasmera chefer och medarbetare inom affärsområdet för att uppnå positiva resultat och tillväxt.
 • Driva kunder och medarbetare till att tillämpa företagets implementeringsmodell i projekt och orderhantering för att optimera processer på ett strukturerat och harmoniserat vis.

Profil

Vi söker dig som har en härlig medryckande och affärsmässig personlighet. Samtidigt är orädd och som vågar ta beslut. Vidare är du naturligt senior och tydlig i din person. Du uppfattas som förtroendeingivande och drivande. Du är trygg i dig själv och har förmågan att stå på dig och vara övertygande – du ger dig inte förrän du lyckats! Genom ditt engagemang och din höga energinivå är du beredd att göra det lilla extra och du är en stark teamspelare.

Vidare har du:

 • Erfarenhet från säljorienterade roller med resultat- och budgetansvar är ett krav.
 • God dokumenterad ledarerfarenhet är ett krav.
 • Erfarenhet från branschen är starkt meriterande.
 • Erfarenhet av att bygga och vidareutveckla organisationer är ett krav.
 • Akademisk utbildning eller motsvarande är starkt meriterande.
 • Kunskap i svenska och engelska är ett krav.

Om Systemtext

Systemtext är en helhetsleverantör av dekor- och skyltlösningar, som erbjuder allt från design, produktion och montage till service och underhåll. Vi har en egen produktion i Malmö – där även huvudkontoret ligger, egna montörer som utgår från våra lokalkontor samt ett omfattande montagenätverk som täcker in hela Norden och Norra Europa. Arbetsmiljöskyltar för hälsa, miljö och säkerhet på arbetsplatser och för ett tillgängligt samhälle, säljs via ett nätverk av kunniga återförsäljare.

Vi är ca 70 medarbetare, fördelat på Malmö, Stockholm och Göteborg, som gärna ser dig som kollega och vi lovar att du kommer till en intressant bransch och ett spännande företag!

Besök gärna www.systemtext.se för att läsa mer om våra lösningar.

Ansökan

Systemtext samarbetar med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du bifogar ett personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Sara Olsson på 0701 65 31 96 eller Sofi Bernflo på 0708 28 81 29. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök gärna omgående, dock senast den 6/11-2018.

*M

Sofi Bernflo - Sofi.Bernflo@academicsearch.se

Apply now