close
Logo

15 Sep 2019

Industri | Skåne län | Produktion | Rekrytering

Sydsten – Produktionschef Dalby

Beskrivning av tjänsten

Dalbytäkten är en av Sveriges största bergtäkter och den står för en betydande andel av det bergmaterial som produceras i sydvästra Skåne. Täkten står inför omfattande framtida investeringar och som Produktionschef har du ansvar för produktionen av Bergmaterial i täkten. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • arbetsmiljöansvar
  • budget- och resultatansvar
  • att analysera verksamheten och styra den mot uppsatta mål

Du ansvarar för ovanstående men har Sydstens avdelningar Teknik, IT och Ekonomi som tillgängliga resurser.

Din organisation består i nuläget av totalt ca 25 anställda och ca 15 underentreprenörer. Du har tre direktrapporterande arbetsledare, som ansvarar för reparation, utlastning samt fordon, borr och spräng. Tjänsten är placerad i Dalby. Du rapporterar till Områdeschefen och du sitter med i en Produktionschefsgrupp.

Önskad bakgrund och personliga egenskaper

Du har flera års erfarenhet från tung industri och erfarenhet från kross- och siktteknik är mycket meriterande. Du har goda ledaregenskaper och har haft personalansvar under några år. Erfarenhet av att leda arbetsledare är ett plus. Ett tekniskt intresse, koll på dina siffror samt engagemang i din organisation och dina medarbetare är ett måste.

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska, både skriftligt och muntligt, då det är viktigt att du på ett bra sätt kan kommunicera ut dina idéer till andra i organisationen. Du behöver också ha B-körkort då du självständigt måste kunna ta dig runt på anläggningen och du behärskar Officepaketet väl.

För att ha goda förutsättningar att lyckas behöver du också ha mycket energi, ett stort driv samt ett positivt och prestigelöst sätt. Du är strukturerad och har förmåga att planera långsiktigt kombinerat med en hands on mentalitet.

Mer om Sydsten

Sydsten värnar om miljön och bidrar till framtidens samhälle. Vi vill vara ledande inom vår bransch och geografi och genom att föregå med goda exempel vara den förebild som andra följer. Som anställd inom Sydsten ska du känna dig trygg, stolt, engagerad och känna att du kan leverera ett förtroende till alla Sydstens intressenter. Avslutningsvis vill vi lyfta fram våra värderingar, som det är viktigt att du delar:

• Vi agerar etiskt och öppet.

• Jag tänker efter före och jag arbetar säkert eller inte alls.

• Tillsammans utvecklar vi oss som individer.

• Vi levererar kvalitet i hela värdekedjan och jag vet min del i den.

• Vi ligger i framkant.

• Vi värnar om miljön och bidrar till framtidens samhälle.

Din ansökan

I det här uppdraget samarbetar AB Sydsten med Academic Search. Har du frågor är du välkommen att kontakta Mats Nordin, ansvarig seniorkonsult på Academic Search, på telefon 0707-516740 alternativt på email mats.nordin@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan, innehållande CV och personligt brev, via länken ”Apply Now” nedan. Ansök gärna snarast möjligt, dock senast torsdag 19 september 2019.

AB Sydsten är ledande tillverkare och leverantör av fabriksblandad betong, bergmaterial och grus i Skåne, Blekinge och Halland. Vi erbjuder tillhörande tjänster samt unik kompetens inom de områden där våra produkter används. Vi har betongfabriker, grustag, bergtäkter samt tillverkning och lagerhållning av krossprodukter på flera orter i södra Sverige där också huvuddelen av våra kunder återfinns. Vi har även en växande tradingverksamhet av plattbärlag och skalväggar i betong. AB Sydsten ägs till 50 procent av Skanska Sverige AB och till 50 procent av Unicon Beton. Liksom våra ägare har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom våra produktområden. Vi är ca 140 medarbetare och omsätter ca 650 mkr. Inom Sydstenskoncernen ingår också Skånegrus AB till 60% samt återvinningsbolaget ÅGAB till 40%.

M*

Mats Nordin - mats.nordin@academicsearch.se

Apply now