close
Logo

16 Feb 2020

Övrigt | Göteborg | Försäljning | Rekrytering

St1 Sverige AB – Distriktschef

Trivs du i en central roll med stort fokus på ledarskap, affär och coaching? Vill du vara en nyckelspelare i St1 Sveriges nya destinationsmål? Distriktschefen spelar en viktig roll i St1:s pågående förändringsresa som ett affärsstöd för franchisetagarna.

Convenience Retail-verksamheten är strategiskt viktig för St1 i framtiden och utgör ett spännande område för nytänkande och bidrag till företagets strategier och affärsmål. CR-verksamheten är en stor del av St1:s affär och finns på över 100 stationer runt om i Sverige och förväntas växa såväl i antal butiker som i omsättning. Nu söker vi efter St1 Sverige AB:s nästa Distriktschef för region Väst.

Om rollen

Som Distriktschef fungerar du som en affärspartner och ett affärsstöd i vardagen – du fokuserar på att utveckla affären och kundnyttan, samt stöttar franchisetagarna för att nå bästa tänkbara resultat. Du arbetar aktivt för att ha ett nära arbete med franchisetagarna genom samtal, utbildning, nätverksträffar och uppföljning. Detta innebär också att du kontinuerligt strävar efter att få samtliga butiker att andas värderingarna kvalitet, lustfylld, omhändertagande och familjär.

I denna roll kommer du att rapportera till Försäljningschefen inom Convenience Retail. Som Distriktschef kommer du ha ett övergripande ansvar för försäljningsutveckling och konceptssäkring av de cirka 25 butiker som tillhör ditt distrikt, belägna mellan Göteborg och Karlstad. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Sammanfattning av ansvarsområden som Distriktschef:

  • Affärsstöd gentemot franchisetagare samt butikspersonal
  • Budget och uppföljning
  • Säljdrivande handlingsplaner
  • Försäljning och marknadsaktiviteter
  • Konceptstärkning
  • Nätverk och erfarenhetsutbyte
  • Goda exempel och coaching
  • Rekrytering av nya handlare
  • Utbildning i butiken

Profil och erfarenhet

För att lyckas som Distriktschef tror vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll.

Vi tror att du är landad och trygg i ditt ledarskap samt nyfiken! Du är värderingsstyrd och vågar leda med hjärtat – för att skapa engagemang och vilja i dina samarbeten. Du får lätt med dig människor genom din energi och tar en självklar plats som en av St1:s kulturbärare och du brinner för den framtidsresa och det koncept som ska implementeras.

Ett tydligt affärsmanskap, energi och trygghet är tre egenskaper som du besitter. För att lyckas i rollen som Distriktschef ser vi även att du har en bred kunskap om affären och bidrar till att skapa såväl ett affärsstöd i världsklass som en extraordinär kundupplevelse.

För att skicka in din ansökan

Rekryteringsprocessen sker i samarbete med Academic Search International och i rollen som Distriktschef kommer du anställas direkt hos St1 Sverige AB. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Researcher Maja Frick på maja.frick@academicsearch.se eller Senior Konsult Isabel Bångstad på isabel.bangstad@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om St1

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 Sverige AB över 400 stycken St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan.

Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

M*

Isabel Bångstad - isabel.bangstad@academicsearch.se

Apply now