close
Logo

8 Jan 2018

FAS Converting Machinery AB

Service Marketing Manager

FAS Converting Machinery AB är ett av världens ledande företag i branschen. Bolaget med systerbolag har f n 21 anställda, varav 18 i Sverige. Resterande personal finns i USA. Bolagen i Sverige och USA omsätter drygt 72 MSEK, varav ca 50 MSEK i Sverige. Exportandelen från Sverige uppgår till ca 95 %. Produktionen sker huvudsakligen i Sverige. Maskinerna marknadsförs praktiskt taget i hela världen, med huvudinriktning på Europa, Nordamerika och Fjärran Östern. Företagets svenska verksamhet finns i ändamålsenliga lokaler i Hjärup utanför Lund. Läs mer på www.fasconverting.com

Service Marketing Manager


sökes till


Fas Converting Machinery

Ansvarområden

Som Service Marketing Manager ansvarar du för serviceavdelningen som idag består av 3 personer. Hos Fas Converting Machinery kommer detta vara en viktig roll då din uppgift blir att leda försäljningen till eftermarknaden med service och reservdelar. För att utveckla affären gäller det att vara drivande i säljprocessen och att identifiera servicetjänster samt att utveckla prismodeller för våra reservdelar. Din framgång mäts i ökningen av kunder och reservdelsförsäljning.

 Ökad närvaro hos nyckelkunder
 Problemlösning med kunder
 Utveckla serviceprodukter

Din bakgrund
Arbetet kräver att du har en god kommunikativ förmåga och att du har lätt för att samarbeta med andra. Du är klart marknadsinriktad och vill se resultat. Goda kunskaper i engelska ser vi som ett krav medan övriga språk som italienska, tyska och franska, är meriterande. Du har en gedigen bakgrund att driva komplex försäljning mot stora industrikonton samt en förmåga att behålla och utveckla kunder över lång sikt.

Om tjänsten
Tjänsten är placerad i Hjärup och du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Tjänsten innefattar ca 30-40 resdagar/år.

Så här söker du tjänsten
I denna rekrytering samarbetar Fas Converting Machinery med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erik Sjöström erik.sjostrom@academicsearch.se. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående, dock senast 21 oktober 2011.

ansök tjänsten