close
Logo

8 Jan 2018

Lantmännen AB

Senior Projektledare

Senior Projektledare

En Senior Projektledare till Lantmännen Varuflöde

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Koncernen ägs av 36 000 svenska lantbrukare, har fler än 10 000 anställda, är verksam i 18 länder och omsätter 36 miljarder kronor. Exempel på Lantmännenägda varumärken är Axa, Kungsörnen, Start, Hatting, Schulstad och Kronfågel. Lantmännen är verksam i alla delar av värdekedjan – från jord till bord

Inom Varuflöde ansvarar vi för att utveckla och implementera metoder, verktyg och processer för att effektivisera Lantmännens Varuflöde inom ramarna för Lantmännens koncernlogistik. Vi driver dessutom gemensamma strukturprojekt. En stor del av de initiativ som drivs de närmaste åren kommer att vara projektrelaterade. Vi söker nu en ny driven projektledare som kan vara delaktig i att driva projekt inom Varuflöde. Du blir ett viktigt stöd till hela organisationen när det gäller att genomföra nödvändiga effektivitetsförbättringar och förändringsprocesser genom en effektiv effektiv projektledning i de projekt du ansvarar för.

Som Projektledare kommer du att jobba med projekt inom ramarna för Lantmännens Varuflöde och områden såsom ständiga förbättringar, planera och prognostisera, struktur- och kapitalrationalisering samt synergier inom hela varuflödet. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att de projekt som sätts igång blir genomförda och avslutade enligt plan. Du kommer också att ha ansvar för de resurser som deltar i projekten och resultatansvar för de projekt som du driver. En annan arbetsuppgift är att ta fram och följa upp business case relaterat till planerade eller pågående projekt för att säkerställa en optimal användning av Lantmännens resurser. Befattningen är en heltidstjänst och kommer att kräva en del resande. Placeringsort är Lantmännens huvudkontor i Stockholm.

Vi söker dig som har förmåga att driva flera projekt parallellt, är strukturerad och målmedveten och har en bred och lång erfarenhet från att driva projekt framgångsrikt. Du bör ha erfarenhet från olika typer av utmaningar inom logistik, produktion och/eller inköp. Erfarenhet från arbete med supply chain planning, struktur- och kapitalrationaliseringar, ständiga förbättringar och/eller processtyrning är meriterande. Du har förmåga att skapa goda relationer, har goda ledaregenskaper och har cirka 5-10 års erfarenhet av framgångsrik projektledning. Du har en akademisk examen, gärna med inriktning mot logistik, produktion och/eller inköp eller likvärdiga erfarenheter samt goda kunskaper i engelska.

Som person är du ödmjuk, smidig och flexibel. Du ser möjligheter framför hinder och är lösningsorienterad och diplomatisk till din läggning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson för tjänsten är Susanne Liljefors Krueger på Academic Search International, 08-555 15 735. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi arbetar därför med ett löpande urval och vill ha din ansökan redan idag, dock senast den 25 november 2011.

ansök tjänsten