close
Logo

8 Jan 2018

Windoor Sverige AB

Senior Projektcontroller

Windoor Sverige söker en Senior Projektcontroller

Windoor har en historia av framgångsrik verksamhet i Skandinavien. Vi söker nu en Senior Projektcontroller vars främsta uppgift är att förstärka arbetet med att styra och kontrollera projektens intäkter och kostnader.

Som Senior Projektcontroller rapporterar du direkt till VD och får en central roll i bolagets operativa och affärsutvecklande arbete. Du analyserar, agerar och följer upp pågående projekt. Du driver dessutom arbetet med att förbättra företagets rutiner och verktyg inom projektcontrolling. Utöver detta har du ansvar för förbättringsarbeten såsom implementering av nytt CRM och projektledningssystem samt deltar i vidareutvecklingen av Windoors produkt och tjänsteconcept.

För att lyckas i denna utmanande roll tror vi att du

  • har erfarenhet av controlling inom byggbranschen eller andra projektbaserade verksamheter
  • har en utbildning inom ett tekniskt och/eller analytiskt område
  • har hög analytisk kapacitet och bra känsla för affärer
  • har ett starkt driv, hög energi och förmåga att inte ge upp inför ibland komplexa problem
  • besitter förmåga att samarbeta med och leda arbete som involverar flera olika typer av befattningshavare
  • är flytande i engelska i tal och skrift

Windoor har ambitiösa tillväxtmål och stöd från en mycket stark grupp. Arbetet hos oss har starka internationella influenser, där samarbete, intensivt arbete och ett gott humör är utmärkande.

Du bor troligtvis i Malmöregionen och kommer basera ditt arbete utifrån vårt kontor i Malmö.

Tycker du att detta låter spännande?
Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du bifogar ett personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Ida Hartford på Academic Search som assisterar Windoor i detta uppdrag (040-6151614). Urvalet sker löpande och sista ansökningsdag är den 9 oktober 2011

ansök tjänsten