close
Logo

8 Jan 2018

Lantmännen Lantbruk

Samordnare Kvalitet Produktion

Med ett brinnande intresse för frågorna

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi, maskin och lantbruk. Exempel på våra varumärken är Axa, GoGreen, Hatting, Kungsörnen och Kronfågel. Verksamheten ägs av 35 000 lantbrukare, har 10 000 anställda, är verksamma i 22 länder och omsätter 38 miljarder kronor. Läs gärna mer på: www.lantmannen.com och www.lantmannen.se

Division Lantbruk samlar de verksamheter som utvecklar och erbjuder produkter och tjänster som bidrar till ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk. Vi har 1 150 medarbetare och omsatte 11,5 miljarder kronor under 2011. Läs gärna mer på www.lantmannenlantbruk.se.

Till våra produktionsenheter i Malmö och Ystad söker vi, till en nyinrättad tjänst, en gemensam Samordnare Kvalitet. Verksamheten i Malmö och Ystad utgörs av spannmålshantering. Som samordnare kvalitet har du ansvar för hantering av reklamations-, avvikelse- och förbättringsärenden. Du är kontaktperson angående all provtagning, arkivering samt uppföljning. Du medverkar i och handlägger ärenden rörande revisioner och kontakter med myndigheter gällande provtagning och handlingsplaner efter revisioner. Vidare kommer du att utveckla, planera, mäta, sammanställa och utvärdera resultat av olika processutfall samt föreslå korrigerade åtgärder. Du deltar aktivt i förbättringsarbetet och medverkar till att verksamhetsledningssystemet hålls uppdaterat och efterlevs.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom kvalitet eller produktion, alternativt förvärvat kunskapen genom tidigare arbete. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från kvalitetssamordning i en producerande verksamhet, gärna inom snarliknande bransch. Oavsett bakgrund är du systemintresserad och väl insatt i Excel och större affärssystem, Movex är meriterande. En stor bonus är om du har erfarenhet, kunskap inom lean isamband med utvecklingsarbete.

Som person är duprestigelös och ödmjuk samtidigt som du ställer krav och trivs när det är högt tempo. Du har egen drivkraft, flexibel och kan jobba både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, ansvarsfull och analytisk. Du ser detaljer såväl som helheter för att förstå hur allt hänger samman. Du är kommunikativ och har en god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt. Engelska behärskar du i tal såväl som skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson för tjänsten är Lars Wibacke på Academic Search International, 040-615 16 32. Då vi arbetar löpande i detta uppdrag vill vi ha din ansökan snarast, dock senast den 14 januari 2013.

ansök tjänsten