close
Logo

8 Jan 2018

DEFA Lighting AB

Säljare

Säljare

sökes till

DEFA Lighting

Nu söker DEFA Lightning en Säljare med Skåne som arbetsfält. För dig som är driven och hungrig erbjuds en stimulerande, utvecklande och kul utmaning där dina prestationer har stor betydelse för DEFA Lightnings verksamhet.

Dina ansvarsområden

  • Uppsökande försäljning hos nya och befintliga kunder
  • Utveckla samarbetet med grossister
  • Offertarbete
  • Närvara vid mässor
  • Marknadsföringssamarbete med kunder

Tjänsten är placerad På DEFA Lightnings anläggning i Glumslöv Skåne.

Din bakgrund
Du har troligtvis minst 5 års arbetserfarenhet av försäljning på fältet samt goda kunskaper från ovanstående och känner att du nu är redo att axla denna intressanta säljposition hos DEFA Lightning. Det är en stor fördel om du har grundläggande kunskaper inom el samt är tekniskt intresserad.

Personlighet
Du älskar att göra affärer! Som säljare är du professionell, social och har en rejäl portion tävlingsinstinkt. För att nå framgång i din försäljning tycker du det är viktigt med en struktur i din vardag för att uppnå maximal effektivitet. Du är van att arbeta självständigt och har därför en stark inre motor som driver dig mot dina uppsatta mål.

Så ansöker du
I det här uppdraget samarbetar DEFA Lightning med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Erik Sjöström 040-615 16 36 på Academic Search International. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående, dock senast 14 oktober 2011.

ansök tjänsten