close
Logo

8 Jan 2018

HiQ

Säljande Konsultchef

HiQ är ett IT- och managementkonsultbolag som förenklar och förbättrar med högteknologiska lösningar inom kommunikation och mjukvaruutveckling. Bolaget är ledande inom dessa områden och har Norden som hemmamarknad. HiQ har fler än 1 300 anställda och har kontor i Norden och i Ryssland. HiQ är noterat på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap. Läs mer om HiQ på www.hiq.se

Motiveras du av att göra affärer? Tycker du om att arbeta med människor och är bra på att skapa och utveckla relationer? HiQ Skåne söker nu en säljande konsultchef med uppgift att sälja in uppdrag hos befintliga och nya kunder. På HiQ tror vi på att leverera resultat, ta ansvar och att göra svåra saker enkla. Dessutom lägger vi gärna till lite glädje i våra samarbeten med kunderna.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som konsultchef är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer. Genom att förstå och sätta dig in i kundens system och processer hjälper du kunden till ökad lönsamhet och förbättrade processer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • Driva försäljning av våra tjänster
 • Ansvara för kund- och budgetuppföljning för några av HiQs kunder
 • Ansvara för en grupp konsulter (ca 20-30 personer) med fullt personalansvar vilket innefattar allt från att skapa en god gruppgemenskap, driva löne- utvecklingssamtal samt se till att alla konsulter har full beläggning.

  Fördelningen på din tid kommer vara ca 80% affärsskapande och 20% personalhantering. Du rapporterar till vår VD och ingår i ledningsgruppen. Tjänsten utgår från vårt kontor i Lund.

  Kvalifikationer
  Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från en säljande roll, gärna från ett medelstort företag. Har du själv en bakgrund som konsult är det meriterande liksom tidigare personalansvar. Du har en relevant teknisk högskole- eller universitetsutbildning. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du kan Office-paketet och generellt har goda IT-kunskaper.

  Personlighet
  Eftersom HiQ är värderingsstyrt är det avgörande att du som person kan vara en bärare av våra värderingar: resultat, ansvar, enkelhet och glädje. Du är affärsdriven och har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer för att vidareutveckla kontakten med våra kunder. Du är tävlingsinriktad och entusiastisk i ditt säljarbete och har en hög integritet och ärlighet. Du har en förmåga att utveckla och inspirera andra så att dina kollegor också blir bärare av våra värderingar.

  Så söker du tjänsten
  HiQ samarbetar med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du bifogar ett personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig på Academic Search International, Lotten Pettersson 040-615 16 13. Intervjuer pågår men vi tar fortsatt emot ansökningar löpande.

  ansök tjänsten