close
Logo

8 Jan 2018

Eniro

Rekryterare

Eniro expanderar och söker ytterligare en engagerad Rekryterare.

Du kommer att ingå i ett internt rekryteringsteam, vars uppgift är att genomföra rekryteringsuppdrag av olika tjänster inom försäljning till Din Dels kontor i landet.

Rollen innebär att på uppdrag av rekryterande chefer självständigt genomföra och ansvara för hela rekryteringsprocesser från kravprofilstagning, annonsering, urval, intervjuer och tester till presentation av de starkaste kandidaterna. Målet ska vara att kvalitetshöja rekryteringsprocessen och på så sätt minska personalomsättningen. Du ska även ansvara för exit intervjuer. I rollen ingår även att utbilda chefer i intervjuteknik och till viss del arbeta med employer branding och med proaktiv rekrytering (av framförallt säljare). Tjänsten kräver resor till Eniro’s kontor i landet.

Är du den vi söker?


Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att självständigt genomföra hela rekryteringsprocessen, meriterande om du arbetat med rekrytering inom försäljning. Vi ser gärna att du är certifierad i arbetspsykologiska test såsom OPQ, HAS eller liknande. I grunden har du förmodligen en akademisk examen, detta är dock inget krav.

Du är en driven person som inte backar för att under vissa perioder ha hög arbetsbelastning. Det är viktigt för dig att leverera inom tidsram utan att tumma på kvalitén. Du är en teamplayer som tycker om att bidra med din egen kompetens för att göra hela teamet mer framgångsrikt.

Eniro erbjuder dig


En möjlighet att bidra till vårt nystartade teams framgång tillsammans med trevliga och engagerade arbetskamrater i en dynamisk organisation!

Eniro samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. Vid frågor kontakta Johan Söderström, 08-555 15 716. Du söker tjänsten via länken. Urval och intervjuer sker löpande.

ansök tjänsten