close
Logo

8 Jan 2018

Carema Care

Reklamansvarig

Carema Care söker reklamansvarig

Du blir en del av marknads- och kommunikationsavdelningen hos Carema Care. Vårt spännande uppdrag är att ansvara för att vårda och utveckla varumärket Carema Care.

Rollen innebär ett ansvar för att driva varumärkesrelaterade projekt och kampanjer samt skapa effektiva interna processer. Reklamansvarig rapporterar till marknads- och kommunikationschefen och kommer att ha ett nära samarbete med övriga medarbetare inom marknads- och kommunikationsenheten, affärsområden och regioner. Du kommer att ha personalansvar för två personer och eget budgetansvar. Rollen innebär även att du kommer att vara beställare och kontaktperson till upphandlade byråer.

Du kommer att ansvara för en tydlig profilering av varumärket Carema Care, detta innebär bl a du ansvarar för att planera marknadsföringsaktiviteter tillsammans med de olika affärsområdena, införa ett nytt MRM system, ta fram mallar för extern annonsering, stödja verksamheten med att t ex ta fram informationsmaterial och externa annonser. Som en del av rollen ingår även planeringsansvar för Carema Cares hemsida, att dess design, form, bild och text överensstämmer med Carema Cares strategiska kommunikation. Rollen är operativ då mycket hands-on arbete i både Indesign samt presentationsprogram är en del av tjänsten. Som en naturlig del av rollen ingår även att följa upp genomförda projekt/kampanjer och ständigt förbättra effektiviteten.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning som te x civilekonom med marknadsinriktning, IHR eller RMI Berghs. Vi tror att du har 4-5 års erfarenhet av en liknande tjänst och ser det som meriterande om du har erfarenhet från vård- och omsorgsbranschen.
Du är en erfaren projektledare och är van att arbeta i Indesign, Photoshop och MS Office. Självklart behärskar du engelska i tal och skrift.

Som person är du service minded, ödmjuk, nyfiken kreativ och lojal. Du har stor initiativförmåga och drivkraft samt kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Om ansökan

Carema Care samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Tjänsten är en tillsvidare anställning med placering i Solna. Har du några frågor kring processen, kontakta gärna Claudia Sovré, 08-555 15 715. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

ansök tjänsten