close
Logo

8 Jan 2018

Foodmark Sweden AB

Regional Försäljningschef

Foodmark Sweden AB omsätter knappt 600 MSEK och har 170 årsanställda med huvudkontor i Stockholm och egen tillverkning i Sverige. Vi är framgångsrika och växer snabbt med våra varumärken Rydbergs; majonnäsbaserad sallad, färsk sås och dressing, Fjällbrynt; ost- och mes proDukter samt Gottfrids; pastej och paté. Företaget ingår i Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag sedan 125 år. Agra AS har verksamhet i Danmark, Norge och Sverige. Vår koncernomsättning är MSEK 3.300.

Vi söker dig som vill arbeta som regional försäljningschef på ett entreprenörsdrivet företag med starka varumärken som Fjällbrynt och Rydbergs. Du kommer att coacha och leda en säljkår på 10 personer, ingå i säljkårens ledningsgrupp och rapportera till Försäljningschefen. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett expanderande företag med högt tempo och korta beslutsvägar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I ditt arbete ingår att inspirera, leda och utveckla säljkåren. Som regional försäljningschef ansvarar Du för regionens försäljning och försäljningsutveckling. Du kommer att leda regionens operativa arbete vilket bl a innebär att säkerställa planering, genomförande och uppföljning för att uppnå bästa resultat. Du arbetar med ständiga förbättringar av säljkårens arbete för att skapa en så effektiv säljkår som möjligt.

En viktig del av ditt arbete är även att följa upp och analysera kampanjer och därefter vidta förbättringsåtgärder. I rollen ingår även att ansvara för säljbearbetning av 10-15 egna butiker inom regionen. Du kommer även att ansvara för att bearbeta och utveckla relationen med lokala företag/organisationer inom regionen. I ditt arbete ingår naturligtvis också att vara en inspirerande och coachande ledare som arbetar nära dina medarbetare.

Din kompetens
Vi söker Dig som har minst tre års försäljningserfarenhet inom dagligvaruhandeln med dokumenterat goda resultat. Vi ser gärna att Du har eftergymnasial utbildning , t ex IHM eller motsvarande med inriktning ekonomi/marknadsföring. Det är ett krav att Du är en bra förhandlare med dokumenterad förhandlingserfarenhet. Vi ser även gärna att Du har möjlighet att växa och gå vidare i företaget.

Som person bör Du vara beslutsam och handlingsinriktad, vidare är Du strukturerad , drivande, entusiasmerande och affärsmässig. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, vara stresstålig, ansvarstagande och ha mycket god ledarskapsförmåga. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom FoodMark AB.

Om ansökan
I den här rekryteringen samarbetar FoodMark med Academic Search International. Vi vill gärna ha din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt via länken nedan. Om Du har några frågor kring processen, kontakta gärna Claudia Sovré tel 08-555 15 715.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida; www.rydbergs.se

ansök tjänsten