close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Redovisningsekonom

Vi söker nu en senior redovisningsekonom till en av våra kunders huvudkontor som är placerat i Solna. I rollen kommer du vara delaktig i det mesta som rör redovisningsarbetet i ekonomiteamet. Tjänsten är ett interimsuppdrag som planeras löpa på heltid i cirka sex månader.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta brett inom redovisning med bland annat:

 • Månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Behjälplig i budgetarbete
 • Rapportering
 • Kontakt och uppföljning gentemot företagets Shared Service Center.

  Vem är du?

  Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av liknande arbete och dig som är snabb på att sätta dig in i nya verksamheter. Som person är du självgående, framåt och serviceinriktad. För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är drivande,flexibel och villig att hjälpa till med det mesta. Har du lönekunskap är det ett plus.

  Övrigt: Placering Solna

  Tjänsten är ett interimsuppdrag som planerar att löpa i ca 6 månader och är på heltid.

  Så här söker du tjänsten:

  I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search. Du ansöker om tjänsten genom att klicka på länken nedan. Du får då upp ett formulär i vilket du fyller i kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV på svenska. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Andreaz Karlsson (08-555 15 724) på Academic Search. Vi kommer att hantera ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

  ansök tjänsten