close
Logo

8 Jan 2018

Lindab

Redovisningsekonom

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar i tunnplåt och stål för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.
Lindabkoncernen har ca 4 500 medarbetare i 31 länder och omsatte 7 019 MSEK år 2009. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne.

Redovisningsekonom

sökes till

Lindab i Grevie


Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Tjänsten omfattar i huvudsak arbetsuppgifter inom:

 • löpande bokföring
 • avstämningar
 • rapportering
 • upprättande av periods- och årsbokslut

  Kvalifikationer och erfarenhet

  Du kan vara utbildad ekonom från högskola eller universitet med viktigast är att du har något eller några års erfarenhet från redovisnings-, bokförings- och bokslutsarbete, gärna från större företag. Har du kompetens inom skatteområdet och erfarenhet från större affärs- eller ekonomisystem, är detta ytterligare meriterande. Du skall ha utmärkta datakunskaper främst inom Excel. Vidare vill vi att har du goda kunskaper i engelska, då det är vårt koncernspråk.

  Personlighet

  Du trivs med att arbeta självständigt, är noggrann, strukturerad och stresstålig. Du är ansvarsfull och har en god analytisk förmåga samt en stark drivkraft att få fram resultat i tid.

  Så här söker du tjänsten

  I det här uppdraget samarbetar vi med Academic Search. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i kontaktuppgifter och bifogar ett personligt brev och CV där det framgår i vilken utsträckning du har erfarenhet från ovanstående uppgifter. Har du frågor om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Lars Wibacke (040-615 16 32). Arbetet med urvalet sker löpande och vill därför gärna ha din ansökan omgående.

  ansök tjänsten