close
Logo

8 Jan 2018

iZettle

Recruiter – Talent Aquisition

Recruiter – Talent Aquisition
till iZettle

iZettle är ett snabbväxande teknikföretag inom mobilapplikationer och är entreprenörsdrivet med en spännande produkt som ständigt utvecklas. Företaget har på kort tid växt mycket och man letar fortsatt efter de bästa talangerna som brinner för utvecklingen av produkten. För att hitta de bästa inom området utökar man teamet med en person som ska ansvara för Talent Aquisition.

Om Tjänsten

Tjänsten innebär att självständigt arbeta med rekrytering till lediga tjänster. Exempel på tjänster är testare, webutvecklare, mjukvaruingenjör m.fl. Rollen innebär att identifiera och kontakta potentiella kandidater för att attrahera dem till tjänsterna. Du kommer att arbeta med flera tjänster parallellt vilket ställer stora krav på förmåga att prioritera arbetet. Vissa övriga HR-relaterade uppgifter som t.ex. avtalsfrågor kommer också att ingå i tjänsten.

Arbetsuppgifter:

 • Delta i kravprofilsmöten för aktuella tjänster
 • Skapa annonser och marknadsföra tjänsten
 • Aktivt söka efter kandidater till aktuella tjänster
 • Planera och genomföra intervjuer
 • Presentera kandidater för linjechefer
 • Bygga, vårda och utveckla ditt nätverk inom branschen
 • Ansvara för anställningsavtal

  I rollen kommer du arbeta nära linjechefer och rapportera direkt till VD för företaget. Eftersom företaget är i stark tillväxt är rollen central för företaget och du kommer att vara en viktig länk i teamet.

  Profil

  Vi söker dig som älskar att arbeta med rekrytering och har erfarenhet av att ha drivit rekryteringsprocesser självständigt. Eftersom de roller du kommer att rekrytera till främst är inom IT ser vi gärna att du har gjort det tidigare och har en god förståelse för vad tjänsterna innebär. Du behärskar engelska väl i tal och skrift.

  Som person är du driven, engagerad och målinriktad samtidigt som du tycker det är viktigt att ha kul på vägen mot målet. Du är flexibel och positiv och tycker om att arbeta där det är ett högt tempo. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt i ett engagerat team där det händer mycket.

  Så söker du tjänsten

  I den här rekryteringen samarbetar iZettle med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Urval sker löpande därför vill vi gärna ha din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!Vi vill ha din ansökan snarast.

  ansök tjänsten