close
Logo

8 Jan 2018

Coca-Cola Enterprises Sverige AB

QESH Manager

Coca-Cola Enterprises Sverige AB tillverkar, distribuerar, säljer och marknadsför drycker med några av världens starkaste varumärken.
Vårt huvudkontor, produktion och lager ligger i Jordbro strax utanför Stockholm. Anläggningen är en av Europas modernaste och producerar dagligen cirka 1 miljon liter dryck.
Se mer på www.coca-cola.se och www.cokecce.com.

Coca Cola Enterprises Sverige

söker
QESH Manager

Vi söker en systematisk ledare som kan ansvara för och driva vårt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som QESH Manager är du resultatansvarig för nyckeltal inom kvalitet, miljö och säkerhet. Du har personalansvar för duktiga medarbetare inom området, några med chefsansvar.

Dina arbetsuppgifter är både strategiska och operativa. Du kommer att arbeta nära främst Produktion och Distribution men självklart med övriga företaget, i flera fall direkt med VD. Ditt ansvar blir vidare att med centrala funktioner inom Coca Cola Enterprises ta fram en strategi för hur och på vilket sätt vi ska driva arbetet framåt.

Vi erbjuder en intressant befattning i en snabbrörlig miljö med högt engagemang och mycket god stämning.

Din profil

Vi ser att du har arbetat med kvalitet, miljö och/eller arbetsmiljöarbete. Det är viktigt att du har industriell erfarenhet. Centralt i rollen är att kunna förstå flöden och ha ett systematiskt angreppssätt. För att kunna arbeta både strategiskt och operativt så tror vi att du ska ha ett kreativt tankesätt, men även ska vara beredd att kavla upp ärmarna och agera.

Så här söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Coca Cola Enterprises med Academic Search International AB. För ytterligare information om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta Ebba von Schwerin på 070 751 09 01 eller ebba.vonschwerin@academicsearch.se.

Du ansöker till tjänsten genom att gå in på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i kontaktuppgifter och bifogar personligt brev och CV. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast fredag 29 april 2011.

ansök tjänsten