close
Logo

8 Jan 2018

Pågen

Purchasing Coordinator

Pågen AB är Sveriges ledande bageri med en marknadsandel på 35 procent av matbröd. Med ett starkt välkänt varumärke, ett attraktivt sortiment och en effektiv sälj- och logistikorganisation har vi en stark position i Sverige. Pågen har dessutom en omfattande export med Norden och Frankrike som viktigaste marknader. Vi omsätter 2,7 miljarder SEK och har ca 1400 medarbetare.

Pågen söker en engagerad Inköpskoordinator, med ansvar för att driva och leverera projekt inom inköp, i kombination med ett operativt ansvar för att säkra försörjning av förpackningsmaterial till våra bagerier.

Tjänsten är nyinrättad och man rapporterar till Inköpschefen. Placering är på huvudkontoret i Malmö.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Våra projekt inom Supply Chain syftar till att skapa effektivitet och sänka kostnader. Inköpskoordinatorn kommer att driva några av dessa viktiga projekt, ofta i tvärfunktionella sammanhang, med många interna och externa kontaktytor.

Du kommer som Inköpskoordinator att ha dagligt operativt ansvar för att lägga tryckbeställningar och göra avrop av förpackningsmaterial. Avgörande är kontakten med våra leverantörer. Inköpskoordinatorn blir en nyckelperson för att säkra att vi arbetar strukturerat och effektivt, och att vi varje dag har rätt emballage till bagerierna.

Du kommer även att ha ett inköpsansvar för visst indirekt material, för hela processen från analys till avtal.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller annan relevant inriktning. Vi vill att du har 3-5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet.

Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift och är en skicklig MS Office-användare. Erfarenhet av affärssystem, gärna Axapta, är meriterande.

Som person är du drivande, engagerande, ihärdig och initiativrik. Du är en erfaren projektledare som kan skapa och upprätthålla goda och långsiktiga relationer.

Du ska se på uppdraget som ett avstamp för vidareutveckling och siktet får gärna vara inställt på att i framtiden axla en ledarroll inom Pågen.

Så här söker du tjänsten:

Pågen samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. Kontaktpersoner är Maria Toft 040-6151635.

Du är välkommen att anmäla ditt intresse via länken nedan. Sista ansökningsdatum är den 9 december. Urval sker löpande.

ansök tjänsten