close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Projektledare med fokus på Chefsutbildning & Stipendier

Projektledare med fokus på Chefsutbildning & Stipendier

Vi söker för närvarande en Projektledare med fokus på Chefsutbildning & Stipendier för kunds räkning. Tjänsten är på deltid och är placerad på en internationell industriaktör belägen i Södertälje.

Om rollen:

Du kommer att kliva in en roll där du blir en del i att arbeta med kompetensinventering i relation till organisations interna chefsutbildning och stipendiater. Du kommer att arbeta nära Head of Competence Development och assistera och driva projekt med fokus på Chefsutbildning & Stipendier.

Bakgrund:

En av dina viktigaste egenskaper är flexibilitet. Du måste gilla förändringar det du planerat på morgonen blev något helt annat under dagen. Ju större utmaningar du ställs inför desto roligare tycker du att det är. Du är bra på struktur och du gillar att jobba i team. Du trivs med att arbeta självständigt och förstår vikten av att ta ansvar för helheten.

För att axla denna komplexa roll måste du ha en positiv inställning och alltid se möjligheter. Du är en social person som trivs i en position med stora kontaktytor. Som person trivs du av att ha många parallella projekt.

Du har en akademisk utbildning

För att passa för rollen

 • Noggrann
 • Möter “deadlines”
 • Socialt kompetent – stora kontaktytor
 • Driva/hantera minst fyra parallella projekt
 • Talar och skriver obehindrat Svenska & Engelska

  Placering: Södertälje
  Rollen är en del i Academic Search Internationals interimsverksamhet och är till att börja med en konsultroll som sträcker sig i 6 mån.
  Planerad arbetstid: 50%

  Ansökan och kontakt:

  I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så skicka din ansökan redan idag, tack.

  Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Andreaz Karlsson på 08-555 15 724 på Academic Search International, som ansvarar för denna process.

  ansök tjänsten