close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Projektledare inom marketing

Vår uppdragsgivare är ett av de största och ledande FMCG-företagen i Sverige.

Projektledare inom Marketing

Till vår uppdragsgivare söker vi en Projektledare inom Marketing som kan stötta upp marknadsteamet på detta ledande företag inom konsumentvarubranschen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I din roll som Projektledare kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag inom marknadsföring/pr/event. Du kommer att arbeta nära och tillsammans med varumärkesansvariga kring frågor som bl.a. lanseringar och artworks vilket innebär kontakt med byråer. Du bidrar i utvecklingsarbetet med att driva berörda varumärken framgångsrikt. Andra frågor som kan bli aktuella är paketering, pris- och kanalplaner och strategier för flera varumärken samt säljpresentationer. Stor del av arbetet sker i projektform.

Din profil

Du kommer att arbeta med många olika kontakter såväl internt som externt. Vi söker dig som:

    har en högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi/marknadsföring

  • har erfarenhet av att arbeta i roll som Projektledare, gärna inom FMCG
  • har kunskap om konsument- och varumärkesfrågor
  • talar och skriver engelska flytande

Vi tror att du har erfarenhet från liknande roll inom FMCG och därmed stor förståelse för de olika delar som denna tjänst innebär, kanske som produktchef/brand manager eller liknande. Du har ett hands-on förhållningssätt och ser till att det du ansvara för blir levererat i tid. För att klara rollen har du också ett strukturerat och organiserat arbetssätt, förmåga att prioritera och leverera resultat. Du bidrar gärna med egna idéer och ser utvecklings- och förbättringsmöjligheter i verksamheter. Det är också viktigt att du har en kommunikativ förmåga och lätt att skapa relationer.

Om tjänsten

Tjänsten är ett interims-/bemanningsuppdrag på ca 3 månader med start i början/mitten av maj 2011 med placering strax utanför Stockholm. Med tanke på att detta uppdrag sträcker sig över sommarmånaderna är det önskvärt om du har möjlighet att förlägga din semester till mitten/slutet av augusti. En vecka är möjlig att ta ut i juli.

Så här söker du tjänsten

Uppdragsgivaren samarbetar i detta uppdrag med Academic Search International. Har du frågor om processen kontakta Kristin Myhren, 08-555 15 712, eller Brune Tavell, 08-555 15 717, på Academic Search International. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, så vi vill gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt.

Relaterade ord: marknadsföring, trade marketing, produkt, varumärke

ansök tjänsten