close
Logo

8 Jan 2018

Lars Weibull

Projektkoordinator / Analytiker

Projektkoordinator/Analytiker

sökes till

Lars Weibull AB i Malmö

Vi erbjuder ett omväxlande och lärorikt arbete i en arbetsmiljö som präglas av god stämning

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som projektkoordinator kommer du att vara projektledarnas högra hand i projekten och vara involverad i stora delar av transaktionsprocessen från inledande företagsanalys och värdering till slutlig presentation av projekten.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Researcharbete bl.a. för att finna potentiella köpare
 • Företagsanalys i form av ekonomiska analyser, marknadsanalyser, företagsvärdering etc.
 • Utformning av presentationsmaterial och prospekt
 • Projektadministration

  Kvalifikationer och erfarenhet

  Du har troligtvis en utbildning som civilekonom, gärna inom finansiering och analys, eller likvärdigt. Du har ett par års relevant arbetslivserfarenhet, t ex som juniorkonsult/analytiker eller projektkoordinator.

  Du är avancerad användare av Excel och PowerPoint. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

  Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och är placerad på vårt huvudkontor i centrala Malmö.

  Personlighet

  Som person är du en social, flexibel, initiativrik teamplayer. Du har en välutvecklad analytisk och organisatorisk förmåga. Vi förväntar oss att du självständigt driver ditt arbete framåt, är ansvarstagande, gillar att presentera inför människor och är beredd på ett högt arbetstempo

  Så här söker du tjänsten

  Du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i kontaktuppgifter och bifogar personligt brev och CV. Har du frågor är du välkommen att kontakta Helena Heijmink (040 615 16 16) på Academic Search, som hjälper Lars Weibull AB med denna rekrytering. Ansökningar tas emot löpande, dock senast den 27 april 2011. Välkommen med din ansökan!

  ansök tjänsten