close
Logo

31 Oct 2017

Övrigt | Stockholm | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Academic Search International

Projekt Koordinator Academic Search

Vill du arbeta med starka varumärken? Har du förmågan att hjälpa våra kunder att hitta de vassaste kandidaterna på marknaden? Då är du välkommen med din ansökan till oss.

Om tjänsten som Projekt Koordinator på Academic Search

I rollen som Projekt Koordinator kommer du dels att hjälpa befintliga kunder med att hitta de vassaste kandidaterna till specifika tjänster. I detta inkluderas annonsering, urval, intervjuer, bedömning och presentationer, alltid i nära relation till kund. Du kommer även äga ansvaret för projektkoordinering av större rekryteringsprojekt som innebär koordinering och planering för konsulter inkl. schemaläggning, intervjumallar, hotellbokningar, resor etc. Du ansvarar för all administrativ hantering i aktuella projekt. I denna roll kommer du vara ansvarig för all kandidatkontakt och till viss del kundkontakt.

Vi söker dig som

har en examen inom personal- och/eller ekonomi eller liknande. Erfarenhet av rekryterings- och/eller researcharbete är meriterande, liksom erfarenhet av projektledning. Du är duktig på att organisera och strukturera ditt arbete och du är orädd inför nya utmaningar och en flexibel arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta självständigt och dynamiskt, där du själv ansvarar för att dina mål uppnås och du är benägen att fatta beslut även i svåra situationer. Du är servicemedveten och har en god förståelse för kund- och kandidatkommunikation. Då du kommer att arbeta med kund är det viktigt att du är lyhörd och kvalitetsmedveten med ett starkt driv och resultatmedvetenhet. Du kommunicerar utan hinder på engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språk och/eller erfarenheter från andra kulturer är meriterande. Prestigelöshet och ödmjukhet är egenskaper som vi värdesätter högt i vårt Talent Management team, i vilket du kommer att ingå.

Du kommer sitta på vårt kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till Affärsområdeschefen för Talent Management.

Vad Academic Search kan erbjuda dig som Projekt Koordinator

Du får möjligheten att arbeta med stora, välkända, internationella och nationella företag. Du får tillgång till en kandidatbas som är upparbetad sedan 1991 samt ett välutvecklat processtöd. Ett företag med mycket nöjda kunder, kandidater och konsulter. Vi har en professionell, engagerad, kvalitetsmedveten och entreprenöriell kultur. Sist men inte minst, ett fantastiskt roligt, kreativt och aktivt gäng! Du kommer att bli en viktig tillgång i den fortsatta satsningen för vidare framgång. Rollen kommer innebära mycket goda möjligheter till personlig utveckling, men även en möjlighet att få arbeta med Sveriges bästa bolag.

Om oss

Affärsområdet Talent Management på Academic Search International tillsätter akademiker som är i början av sin karriär. De flesta av våra uppdrag finns inom HR, Marknad, Försäljning, Ekonomi och Affärsutveckling. Under årens gång har vi dessutom byggt upp Sveriges största mångkulturella kompetensbank.

Ansökan

Sök via länken nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV och personligt brev. För mer information om tjänsten är du välkommen att maila consultant@academicsearch.se. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående, dock senast 16 juni. Varmt välkommen med din ansökan!

ansök tjänsten