close
Logo

8 Jan 2018

Scandic Hotels

Project Manager Loyalty för Sverige

Scandic Hotels söker en Project Manager Loyalty för Sverige

På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt.

I rollen som Loyalty Manager har du det övergripande ansvaret för medlemskommunikationen vilket innefattar planering, målgruppssegmentering, skriva texter samt uppföljning och analys av målgruppsanpassad kommunikation. Denna uppgift innebär även text- och bildbehandling i Photoshop samt selektera mottagare och behandla adressuppgifter i Scandics kunddatabas.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att arbeta med vårt CRM-system vilket innefattar planering, genomförande och aktivitetsuppföljning. I rollen ingår även att säkerställa rätt budskap och erbjudande till respektive målgrupp. Du kommer även att genomföra och kvalitetssäkra Scandics egna undersökningar och föra en dialog med andra avdelningar berörande dessa. Rollen innebär också att mäta och följa upp alla aktiviteter som sker inom området samt analysera och dra slutsatser av resultatet.

Du kommer även att arbeta med hemsidan genom EpiServer för att frekvent skapa nya gästsidor samt utveckla de existerande sidorna, vilket innefattar text- och bildbehandling. Du kommer även att delta som support vid utbildningar på hotellen vilket bl.a. innebär att skriva utbildningsmaterial.

Din Profil

Du har relevant eftergymnasial utbildning t ex IHR eller RMI Berghs och har ca 3 års arbetslivserfarenhet av e-mejlmarknadsföring och kommunikation. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som projektledare och vi ser gärna att du har erfarenhet av att skriva redaktionella texter. Du bör även ha tidigare erfarenhet av att arbeta i Karma.

Som person är du strukturerad, noggrann samt har god organisatorisk- och kommunikativ förmåga. Det är ett krav att du har goda kunskaper svenska och engelska i både tal och skrift .

Om tjänsten

Du kommer vara placerad i Stockholms innerstad och tillträde är snarast möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Ansökan och kontakt

Scandic Hotels samarbetar med Academic Search i denna rekrytering. Har du några frågor kring processen, kontakta gärna Claudia Sovré, 08-555 15 715. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker genom länken nedan.

Scandic är den smarta hotellkedjan. Med 160 hotell i nio länder är vi en av de största hotellkedjorna i Europa. Totalt 6 600 medarbetare jobbar för att våra gäster ska kunna tanka ny energi och få ut det de förväntar sig av sitt boende. Hos oss finns inspirerande karriärvägar med möjlighet till vidareutbildning och utveckling inom verksamhetens alla områden, både i Sverige och utomlands.

ansök tjänsten