close
Logo

8 Jan 2018

Lindab

Programvaruutvecklare

Lindab Ventilation AB söker en

Programvaruutvecklare

Lindabs framgång med våra produkter DIMcomfort, DIMsilencer, TeknoSIM, LindQST, produktdatabaser och Plug-Ins för CAD-mjukvaruleverantörer fortsätter och vi behöver därför nu en programvaruutvecklare, med placering i Grevie, för att säkerställa fortsatt optimal utveckling av produkterna. Nuvarande befattningsinnehavare har valt sluta sin anställning, vi söker därför ersättare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Grevie, Båstads Kommun.

Ditt nya jobb:

Som utvecklare programmerar du i .NET-miljö, gärna med fokus på C#

Tjänsten omfattar bland annat:

 • Planera, fördela och ansvara för att uppdragen blir genomförda i både rätt tid samt med godkänd kvalitet
 • Underhålla och utveckla våra programvaror och produktdatabaser, både självständigt och tillsammans med dina kollegor
 • Medverka i testkörningar av alla nyutvecklade funktioner
 • Teknisk support till säljare

  Din bakgrund
  Vi söker dig som helst har ett par års erfarenhet av programutveckling i .NET och C#. Du har ett stort engagemang och intresse av programutveckling en utvecklare utöver det vanliga. Du ska vara nytänkande men samtidigt ansvarsfull. Du bör ha goda erfarenheter av ASP.NET, JavaScript samt MS SQL. Du är genuint intresserad av ny teknik och håller dig ajour inom området för att du är nyfiken. Vidare arbetar du obehindrat i XML och har en god förståelse för modern programarkitektur. Meriterande är kunskap om Delphi eller C++. Dina kunskaper i engelska är utmärkta.

  Du som person
  Som person är du kvalitetsfokuserad och lösningsorienterad. Du sätter alltid kundens bästa i centrum. Vidare är du prestigelös samt serviceinriktad. Du har lätt för att kommunicera och kan arbeta både i team och självständigt.

  Vill du veta mer?
  Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Toft 040-615 16 35 eller Lars Wibacke hos vår samarbetspartner Academic Search.

  Ansökan
  Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett ansöknings-formulär där du fyller i kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV gärna på engelska. Då vi arbetar löpande med denna rekrytering vill vi ha din ansökan snarast, dock senast den 31 augusti 2012.

  ansök tjänsten