close
Logo

8 Jan 2018

Coca-Cola Enterprises Sverige AB

Produktionsplanerare

Från ett hemligt recept och en djärv idé med stolta traditioner skapar vi framtiden. Vår vision: En dryck till alla i Sverige varje dag, överallt, alltid. Självklart strävar vi alltid efter att driva vår verksamhet på ett miljömässigt, socialt och etiskt hållbart sätt. Coca-Cola Enterprises Sverige AB tillverkar, distribuerar, säljer och marknadsför några av världens starkaste varumärken inom dryck. På Coca-Cola Enterprises i Sverige är vi idag 850 stolta och engagerade medarbetare. Vårt huvudkontor, produktion och lager ligger i Jordbro strax utanför Stockholm och vi har regionala försäljningskontor i övriga landet. I vårt sortiment ingår bl.a. Coca-Cola®, Fanta®, Bonaqua®, MER® och Powerade®, Glaceau Vitaminwater® och Burn®.

Coca-Cola Enterprises Sverige
söker Produktionsplanerare

Du blir en del av Supply Chain hos Coca-Cola Enterprises Sverige AB. Hos oss får du arbeta på en av Europas modernaste dryckesanläggningar. Här blandas och tappas många av våra marknadsledande drycker. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare skapar du vår framtid genom att vara proffs på ständiga förbättringar. Med ständig fokus på hållbarhet, kvalitet och lönsamhet bygger vi en effektiv och flexibel dryckesproduktion i världsklass. Vi är grunden som resten av företaget bygger på  och lika viktiga som det hemliga Coca-Cola-receptet.

Som Produktionsplanerare blir du en del av den europeiska supply chain-organisationen, med ansvar för den strategiska och taktiska planeringen för den svenska marknaden. Du är delaktig i framtagandet av årlig business plan för produktion och lager för den svenska marknaden. Du ansvarar för 12-veckorsplanen för produktionen för såväl nya som existerande produkter för att leverera enligt uppsatta mål. Du arbetar med simulering, konsekvensanalys och planering för att säkerställa produktionskapacitet och varuförsörjning samt för att produktionen är effektiv och optimerad inom alla delar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med en mer operativ Produktionsplanerare i fabriken och rapportera funktionellt till Production Planning Manager för Norge och Sverige. Du kommer också att sitta med i Customer Logistics svenska ledningsgrupp.

I denna roll kommer du att arbeta nära produktionen med strategiska frågor där möjlighet till påverkan är stor. Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom företaget såväl nationellt som internationellt.

Vi söker dig som har:

* Examen som Civilekonom eller Civilingenjör med inriktning mot supply chain

* Flerårig erfarenhet av att arbeta med produktionsplanering, demand planning eller liknande arbetsområden

* Erfarenhet av att arbeta med analys och simulering

* Erfarenhet av branschen är meriterande för förståelsen av produktionsplanering i en dynamisk och snabbrörlig miljö

* Mycket goda systemkunskaper, gärna SAP, samt mycket goda kunskaper i excel

* Förutom kunskaper i svenska, krävs goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Vi söker dig som brinner för produktionsplanering, att verka nära produktionen och samtidig ha ett strategiskt ansvar. Vi vill att du har en mycket hög analytisk förmåga, är självgående, strukturerad och metodisk. Du har också lätt att kommunicera och presentera information på ett tydligt sätt samt att skapa och underhålla kontakter i organisationen.

Mångfald är en viktig del i vår strategiska rekryteringsprocess. För mångfalden och dynamiken i gruppen ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Hur du ansöker:
Coca-Cola Enterprises Sweden samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Kontakta gärna Karin Österdahl 08-555 15 718 eller Brune Tavell 08-555 15 717 om du har några frågor. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, via länken nedan.

ansök tjänsten