close
Logo

16 Jan 2019

Data/IT | Stockholm | Stockholms län | IT | Rekrytering

Pedab – Sales Executive Software

PEDAB – Sales Executive inom Software

Pedab söker drivna & innovativa säljare inom Software-tjänster & produkter

Pedab är en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas tillsammans med företagets stundande förändringsresa. Pedab avser nu att stärka upp säljorganisationen ytterligare med bred kompetens inom både Software och Infrastruktur och söker för detta fler nya medarbetare. Företagets ledord är att alltid möta sina kunders behov och önskemål. Med kompetenta partners, världsledande leverantörer som tillsammans med Pedab eget starka team av lösningsexpertis, skapar lösningar som möter kundens behov. En av Pedabs främsta styrkor är kunskapen kring produktutveckling och innovation inom nätverk och IT-lösningar.

Det finns en hög nivå av entreprenörsanda inom Pedab. För rätt kandidater finns möjlighet att påverka och forma arbetsuppgifterna och innehållet av erbjudande till kund. Den som med sitt engagemang och intresse inom framtiden för nätverkserbjudanden vill vara med och påverka branschen har i denna roll stora möjligheter till utveckling samt få vara med och arbeta med internationella företag med starka varumärken och produkter.

Om rollen

Som säljare av software tjänster på Pedab kommer du att arbeta med att sammanställa, analysera och rapportera information och omsätta den i värdeskapande slutsatser och rekommendationer. Du kommer att ha ett brett kontaktnät och vara en viktig diskussionspartner till övriga kollegor i organisationen.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att bl.a. bestå av följande:

 • Ansvara för att bygga försäljning med både nya och befintliga kunder samt upplöjning av genomförd försäljning.
 • Prisbild och upphandling.
 • Bearbeta kunder och bygga långsiktiga relation.
 • Agera proaktivt för att säkerställa att kunders behov fångas upp och förmedlas in till Pedab.
 • Ansvara för att säkerställa produkt- och tjänsteutveckling för att tillgodose kunders nuvarande samt framtida behov.
 • Ge stöd i komplexa tekniska frågeställningar från kund.
 • Kravställa intern tjänste- och produktutveckling.
 • Driva utvecklingen ute hos kund för att sälja och utbilda kunder i nya Pedab-erbjuden.
 • Skapa tekniska noggranna lösningar med hjälp av verktyg för leverantörskonfigureringar.
 • Håll sig uppdatera om återförsäljares behov samt utbilda återförsäljare om nya erbjudanden..
 • Proaktivt ta fram och planera projektplaner och leveranser i from av Tekniska Data Sheets, benchmarking av kunder och utvecklare.
 • Lösnings och systemutveckling.
 • Dimensioner och konfigurering av behov för kunds lagringsutrymme.

Är det här du?

Vi söker dig som har professionell affärsvana med driv för affärsutveckling och med minst 3 års erfarenhet av försäljning inom software. Du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter, gärna i en roll som strategi- eller managementkonsult eller i en motsvarande roll från ett annat företag.

Du har goda erfarenheter av att leda team och av att bygga och underhålla kunderrelationer och samarbetspartners. I bagaget har du sysslat med införsäljning av nya produkter och tjänster där du tillämpat olika metoder och analys för att hjälpa bolag växa och effektivisera sina verksamheter. Meriterande är att tidigare varit med om en förändringsresa, komma från entreprenörsdrivna bolag (kan vara mindre bolag / hybrider) och tidigare erfarenheter med cloud-tjänster.

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. För att trivas i rollen är du en självständig person som gillar att jobba i team och tvärfunktionellt, är resultatorienterad och drivs av att lära dig nya saker. Du är nyfiken, lyhörd med en analytisk ådra och affärsmässigt tänk.

Ansökan

Pedab samarbetar med Academic Search International. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar ett personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

Kontaktperson på Academic Search International är Rebecka Surtevall. Du är välkommen att kontakta Rebecka på 0736-503144 eller rebecka.surtevall@academicsearch.se för eventuella frågor om tjänsten eller bolaget. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Pedab tillhandahåller IT-infrastruktur- och programvarulösningar. Vårt partnernätverk omfattar återförsäljare, hostingföretag och applikationsutvecklare. Vi erbjuder en omfattande produkt- och lösningsexpertis, teknisk support, marknadsföringsprogram och finansiella tjänster, med ett unikt och personligt engagemang. Våra partners får snabbt och korrekt den hjälp de behöver för att vinna och behålla sina kunder. Men vår roll är större än så. Vi knyter också samman våra världsledande leverantörer med vårt kompetenta partnernätverk för att tillsammans leverera de bästa IT-lösningarna till företag. Pedabs finns i Stockholm och Borås i Sverige och förutom detta även i Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Frankrike. Totalt är vi knappt 150 personer anställda på Pedab.

*M

Rebecka Surtevall - rebecka.surtevall@academicsearch.se

Apply now