close
Logo

2 Apr 2020

Bygg/Fastighet | Stockholm | HR | Rekrytering

PE Teknik & Arkitektur – HR Business Partner

Vill du vara med och jobba för ett företag som förnyar samhället genom innovativa och hållbara lösningar inom samhällsbyggnad och industri? Är du en energirik do-er som brinner för att översätta och implementera affärsstrategier till framgångsrika HR-strategier? Skulle du trivas i en kultur präglad av entreprenörskap och engagemang? I rollen som HR Business Partner hos PE får du en nyckelroll i divisionen PE Installation och i uppdrag att stödja divisionens ledning och enskilda linjechefer i allt som rör HR, bl.a. ledarskap, rekrytering, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering, fackliga frågor samt organisationsutveckling.

Om tjänsten

I rollen som HR Business Partner har du stora möjligheter att vara med och påverka för att nå organisationens mål. Du blir en viktig resurs för hela i din organisation och du får stort utrymme att utforma ditt eget arbetssätt. Du kommer att ansvara för att stödja divisionens ledningsgrupp och enskilda linjechefer i samtliga HR-relaterade frågor. Du översätter PEs och divisionens affärsstrategier till HR-strategier och -planer samt säkerställer att åtgärder implementeras och uppsatta affärsmål levereras.

Denna tjänst är placerad i Stockholm och du rapporterar till Divisionschefen och ingår i divisionens ledningsgrupp. Funktionellt ingår du också i koncernens HR-team.

Du som söker

Vi söker dig som har en examen inom PA/HR-området, 4-10 års tidigare erfarenhet av strategiska och operativa HR-frågor samt minst en tidigare HR BP-roll eller motsvarande. Du känner dig trygg i regelverket kring lagar, föreskrifter och regelsystem inom området. Du har tidigare erfarenhet av frågor rörande arbetsmiljö och arbetsrätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en konsultorganisation.

Som person ser vi att du är utåtriktad och självgående samt har ett intresse för teknikverksamhet. Du vågar ta egna initiativ och ansvar men är samtidigt en effektiv lagspelare och en problemlösare. Du är bra på att bygga förtroende, att motivera medarbetare runt omkring dig och du känner dig trygg i en senior, konsultativ roll.

Resor inom Sverige ingår i denna tjänst.

Välkommen med din ansökan

Låter detta som ett spännande nästa steg för dig är du varmt välkommen med din ansökan! PE samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Söker gör du via knappen ”Apply now” nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Isabel Bångstad på isabel.bangstad@academicsearch.se

Om PE

Dagens samhälle är fullt av utmaningar som ställer krav på förändring och nya lösningar. Därför finns Projektengagemang, i dagligt tal PE, som sedan juni 2018 är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. PE är konsulter inom samhällsbyggnad och industri och finns på över 35 orter runtom i Sverige. Här jobbar arkitekter, ingenjörer, projektledare och specialister som tillsammans skapar värde för våra kunder – och för samhället i stort. Vi levererar lösningar som fungerar här och nu och för kommande generationer. Vi skapar för livet.

Läs mer på www.projektengagemang.se

Om Academic Search

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

M*

Isabel Bångstad - isabel.bangstad@academicsearch.se

Apply now