close
Logo

16 Feb 2020

Stockholm | Digitalt | Rekrytering

Paulig – Community & Social Media Manager

Vi söker en engagerad och kreativ Community & Social Media Manager till Paulig Group!

Vill du bli vår nya stjärna som jobbar med Paulig Groups varumärken såsom Santa Maria, Risenta och Gold & Green online? Brinner du för kommunikation och att skapa relationer? Vi söker dig som vill vara med och stärka våra varumärken och fortsätta vårt arbete med att bygga relationer med våra konsumenter online. Är du ett esse på att skapa content och bygga relationer som engagerar? Då vill vi gärna prata med dig!

Inom Paulig Group handlar allting om en enda sak – riktigt god mat. Med varumärken som Santa Maria, Risenta, Gold & Green och Paulig Coffee är möjligheterna oändliga. Nu söker vi dig, som vill vara med och inspirera våra konsumenter att fortsätta upptäcka världens alla smaker med oss!

Om rollen

Som Community & Social Media Manager ansvarar du för att producera träffsäkert content att säkerställa vår relevans och kreativa närvaro digitalt genom att skapa engagemang och räckvidd på ett sätt som driver vår affär. I rollen kommer du ha täta samarbeten med både externa och interna stakeholders.

I rollen ingår följande ansvarsområden:

 • Ansvar för våra tre varumärken; Santa Maria, Risenta samt Gold & Green.
 • Planering, produktion, publicering, uppföljning och optimering av våra digitala medier.
 • Inleda och delta i dialoger med konsumenterna i sociala medier. Detta inkluderar att svara på frågor ifrån konsumenterna i sociala medier.
 • Planera och aktivera all digital kommunikation utifrån årliga varumärkesplaner, mål och centrala brand guidelines.

Tjänsten är placerad vid Paulig Groups svenska kontor i Solna/Stockholm och du rapporterar till den svenska Marknadschefen.

Din profil:

Vi söker dig med erfarenhet av liknade roller och som är van att arbeta med flera olika kategorier eller varumärken samtidigt, som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Som person är du strukturerad, självgående och kreativ. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och har ett sinne för detaljer så väl som du bibehåller ditt helikopterperspektiv i dina projekt. Du brinner för härliga matupplevelser och ser dig själv som en stark ambassadör för våra varumärken.

Vi ser vidare att du har:

Minst 2 års erfarenhet från online marknadsföringskommunikation.

 • God kompetens inom social media management
 • Färdigheter i relevanta verktyg för statistik för att mäta resultat, som Google Analytics, Googles sökord, Facebook Insights och Instagram-statistik
 • Du har även kunskap om hur man analyserar utfallet och vidtar åtgärder baserat på resultaten
 • Du är trygg i skrivandet och produktion av text och vet hur du anpassar ditt skriftliga uttryck för att få önskat resultat
 • Goda kunskaper i Photoshop för att kunna beskära, frilägga, addera text för t.ex Instagram poster
 • Van att hantera parallella projekt och prioritera arbetsplaner för att möta givna tidsfrister
 • Goda organisatoriska färdigheter att samla material ifrån flera källor, planera aktiviteter baserade på strategi och mål och producera innehåll inom snäva tidsfrister samt optimera utifrån lärdomar som tagits från resultatet av tidigare aktiviteter.
 • Utbildning inom digital kommunikation
 • Meriterande är även om du har vanan att arbeta med episerver

Om Paulig Group:

Paulig Group erbjuder dig en värderingsstyrd verksamhet där vi värdesätter stolthet, entreprenörskap, matpassion, glädje, positivitet och högt i tak. Paulig Groups värderingar; Vara nyfiken, vilja vara bäst samt växa tillsammans, är ord som även beskriver dina värderingar inom arbetslivet.

Läs mer på http://www.pauliggroup.com/sv/

Din ansökan:

Låter detta som en utmaning för dig? Ta då gärna kontakt med vår samarbetspartner Academic Search International. För att ansöka, klicka på länken nedan och registrera dig med CV och personligt brev. Vill du veta mer får du gärna kontakta Academic Search, Emilia Bergström emilia.bergstrom@academicsearch.se alternativt Martina Josefsson, martina.josefsson@academicsearch.se.

Vi intervjuar löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Rekrytering, Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se


M*

Martina Josefsson - martina.josefsson@academicsearch.se

Apply now