close
Logo

8 Jan 2018

Pågen

Pågen söker en Säljcontroller

Pågen AB är Sveriges ledande bageri med en marknadsandel på 35 procent av mjukt bröd. Med ett välkänt varumärke, ett attraktivt sortiment och en effektiv sälj- och serviceorganisation har vi en stark position i Sverige. Dessutom en omfattande export med Norden och Frankrike som viktigaste marknader. Vi omsätter SEK 2,7 miljarder och har ca 1400 medarbetare. Pågen bakar med kärlek och skapar tillväxt genom våra kärnvärden omtanke, entusiasm och stolthet.

Säljcontroller till Pågen sökes

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som säljcontroller innebär att ansvara för löpande rapportering, analyser och kontakt mellan Pågen och ekonomiavdelningen. Du kommer ingå i gruppen Support Center som fungerar som en enhet för att effektivisera flöden och processer. Som säljcontroller kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

 • Löpande rapportering och analyser
 • Butiks- och kampanjuppföljning
 • Analys av Nielsendata
 • Presentera analyser för ledningsgrupp
 • Samarbeta med IT, ekonomi och sälj i förbättringsarbeten
 • Fungera som länken mellan ekonomi och sälj
 • Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor internt för att skapa en effektivare organisation och lösa problemfrågeställningar som uppstår.

  Vem är du?
  Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som business- eller marknadscontroller från en större organisation samt är utbildad civilekonom. För att lyckas i rollen som säljcontroller bör du ha ett stort intresse för siffror och analys och är en social och utåtriktad person. Vi ser också att du är handlingskraftig och har lätt för att samarbeta med andra.

  Som person är du fokuserad, strukturerad och ansvarskännande. Du arbetar självständigt, men är samtidigt en lagspelare med förmågan att se helheten och samarbeta i grupp.

  Vad erbjuder vi dig?
  Du får arbeta i ett företag med ett starkt varumärke och som vill skapa Nordens kvalitativt ledande livsmedelsföretag. Pågen är ett företag i ständig utveckling där du får vara med och påverka Pågens framtid och stärka varumärket. Våra värderingar omtanke, entusiasm och stolthet är grundläggande för oss och som säljcontroller är du en viktig nyckelperson för företaget och för att vi ska nå våra mål.

  Sök tjänsten
  I denna rekrytering samarbetar Pågen med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erik Sjöström på telefon 040-615 16 36. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående, dock senast 31 mars 2011.

  ansök tjänsten