close
Logo

26 Jan 2020

Energi/Miljö | Skåne | Marknad | Rekrytering

Öresundskraft – Produktansvarig

Har du erfarenhet från energibranschen och elhandel och är sugen på en ny utmaning? Vill du vara en del av utvecklandet av morgondagens energisystem? Öresundskraft söker nu en ny stjärna till affärsområdet Fastighetslösningar.

Öresundskraft är ett nytänkande, engagerat och modernt energi- och kommunikationsföretag som går en spännande framtid till mötes. Öresundskraft har en varm, accepterande och stolt atmosfär som inkluderar alla! Här hälsar man alltid och ser varandra på riktigt.

Om rollen

Som Produktansvarig ansvarar du för att utveckla och underhålla affärsområdets erbjudandeportfölj inom elhandel och gashandel.

Det kommer vara ditt ansvar att formulera värdeerbjudanden, positionering, och kontinuerligt arbeta för att utveckla och förbättra våra erbjudanden. Du har ett tätt samarbete med säljorganisationen med syfte att tillsammans skapa bästa möjliga erbjudande mot kund. Du har också ett nära samarbete med övriga produktansvariga Inom affärsområdet Fastighetslösningar och tillsammans ansvarar ni för att realisera smarta och innovativa paketeringar.

Du rapporterar till Affärsområdeschef för Fastighetslösningar. Tjänsten är placerad i Helsingborg.

Erfarenhet och utbildning

  • Du har en högskoleutbildning, gärna en masterexamen inom relevant område, exempelvis marknadsföring.
  • Du har minst 5 års erfarenhet i en lednings- och utvecklingsroll från ett medelstort eller stort energi- eller elhandelsbolag.
  • Du har praktisk erfarenhet av att ha arbetat i elhandelsaffären.
  • Du har erfarenhet från roller så som; produktansvarig, produktägare, affärsutvecklare eller portföljförvaltare.
  • Du har förmodligen erfarenhet av P&L-ansvar.
  • Erfarenhet av försäljning och marknadsföring är önskvärt.

Den vi söker

Vi söker dig som motiveras av att jobba i en öppen och transparent organisation där teamet och det gemensamma målet står i centrum. Du har en utmärkt kommersiell förmåga och ett genuint intresse för att utveckla affären, verksamheten och ditt affärsområde. Du är självgående, förtroendeingivande och trygg i din kompetens. Du trivs i en roll som ställer krav på din strategiska och taktiska förmåga och är en sann problemlösare.

Att du har ett intresse för energi- och miljöfrågor och ser klimatfrågan som en spännande utmaning ser vi som en självklarhet!

För att skicka din ansökan

Öresundskraft samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Marcus Kleine +46 (0)736 50 31 77, marcus.kleine@academicsearch.se eller Researcher Sara Henriksson på +46 (0)701 65 31 96, sara.henriksson@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval kan komma att ske löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart du får möjlighet!

Om Öresundskraft

Med innovation, nytänkande och bra service gör vi allt för att våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Vi erbjuder smarta produkter, smarta val. Allt i samklang med vår vision om att erbjuda bra, effektiva och hållbara lösningar för en bättre värld. Eller som vi brukar säga: Bra energi. Det är vad vi skapar och förmedlar. www.oresundskraft.se

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

*M

Sara Henriksson - sara.henriksson@academicsearch.se

Apply now